Δύο νέα Sony Xperia Z6 εντός του 2016 - OlaDeka

Δύο νέα Sony Xperia Z6 εντός του 2016

Xperia_Z5_Compact_WHITE_FINGERPRINT

Οι φήμες θέλουν τη Sony να παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα Sony Xperia Z6, προφανώς με διαφορετικές διαγώνιους οθόνης εντός του 2016. 

Και τα δύο νέα μοντέλα της Sony θα είναι εφοδιασμένα με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, ο οποίος αναμένεται να βρει το δρόμο του για μια σειρά από συσκευές στο Android οικοσύστημα τη χρονιά που έρχεται. Ενώ οι αρχικές πληροφορίες για τη Sony, την ήθελαν να παρουσιάζει συνολικά 5 νέες συσκευές, τελικά μάλλον θα κάνουν την εμφάνισή τους μόνο δύο.

Το ένα θα είναι η νέα της ναυαρχίδα, το Sony Xperia Z6, ενώ το δεύτερο μοντέλο είτε θα είναι μία ίδια πρόταση αναφορικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό με μεγαλύτερη οθόνη, η οποία θα ανήκει στην κατηγορία των phablets, είτε θα είναι μια μικρότερου μεγέθους συσκευή ίδιας ισχύος για όσους θέλουν κάτι πιο πρακτικό στο χέρι τους. Μένει να δούμε τι θα κάνει στο τέλος η Sony.

Θεωρείται σίγουρο ότι όλες οι παραλλαγές του Xperia Z6 που θα παρουσιάσει η Sony εντός του 2016 θα έχουν μεταλλικό πλαίσιο. Ανανεωμένος αναμένεται να είναι και ο σχεδιασμός της συσκευής, ξεφεύγοντας λίγο από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η Sony με την εξωτερική εικόνα των smartphones της .

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria