Sony PS4: Ορόσημο 30 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως - OlaDeka

Sony PS4: Ορόσημο 30 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως

PS4_MGSV_09_1433759498

Η Sony μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι για την εμπορική πορεία του PS4, καθώς έχει σημειώσει μέχρι σήμερα πωλήσεις 30 εκατομμυρίων μονάδων. 

Από το πρώτο του λανσάρισμα το 2013, το PS4 έχει καταφέρει να πουλήσει συνολικά 30,2 εκατομμύρια μονάδες, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η εορταστική περίοδος που παραδοσιακά σημειώνονται περισσότερες πωλήσεις.

Η εμπορική επιτυχία του PS4 φαίνεται και από ακόμα ένα στοιχείο, το οποίο είναι το γεγονός ότι από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια κονσόλες σε όλο τον κόσμο. Το Sony PS4 είναι διαθέσιμο σε 124 χώρες του κόσμου και καταφέρνει να πουλά τον μαγικό αριθμό των 1,25 εκατομμυρίων μονάδων τον μήνα.

Αυτά τα στοιχεία δεν μαρτυρούν αποτυχία για το Xbox One, αφού και εκείνο με την μεριά του κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2015, ενώ το Halo 5 ήταν ο τίτλος που σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις τον μήνα αυτό.

Παρόλα αυτά, η Microsoft δεν έχει δώσει ακόμα στην δημοσιότητα επίσημα στοιχεία πωλήσεων για την κονσόλα της. Το Nintendo Wii U το οποίο βρίσκεται στην αγορά περίπου έναν χρόνο περισσότερο από την κονσόλα της Sony και της Microsoft δεν έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 10,73 εκατομμύρια μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria