Έχουμε…ξεφύγει-Μαθητές κόλλησαν στους…κίονες του ιστορικού δημαρχείου Κοζάνης χαρτόνια, ζητώντας την…παραίτηση Φίλη για τα περί γενοκτονίας-Φωτογραφίες! - OlaDeka

Έχουμε…ξεφύγει-Μαθητές κόλλησαν στους…κίονες του ιστορικού δημαρχείου Κοζάνης χαρτόνια, ζητώντας την…παραίτηση Φίλη για τα περί γενοκτονίας-Φωτογραφίες!

 Σε πορεία διαμαρτυρίας (χάνοντας, φυσικά, κάποιες ώρες μαθημάτων) για τις…δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη περί γενοκτονίας των Ποντίων, προχώρησαν σήμερα το πρωί μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης (κατά δήλωσή τους).

Μάλιστα, αφού κατέληξαν μπροστά στο δημαρχείο, αποφάσισαν να…κολλήσουν (!!!) δυο χαρτόνια, με συνθήματα κατά του Ν. Φίλη και υπέρ της παραίτησής του, χωρίς, φυσικά, να τους εμποδίσει κανείς να προχωρήσουν και αυτοί σε μια απαράδεκτη κίνηση βανδαλισμού του ιστορικού δημαρχείου της πόλης (διατηρητέο κτίριο).

Ευτυχώς, πάντως, μόλις διαλύθηκαν και έγινε αντιληπτή η συγκεκριμένη τους κίνηση, δόθηκε (ορθώς) η εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης να κατεβάσουν αμέσως τα δυο κακόγουστα χαρτόνια από τους κίονες, κάτι που συνέβη πάραυτα…

Ο Πανόπτης

 


12240025_10207946709085901_1709495011161581014_n
Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria