Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καστοριάς: Κοπή Βασιλόπιτας και Βράβευση νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών από τρίτεκνες οικογένειες - OlaDeka

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καστοριάς: Κοπή Βασιλόπιτας και Βράβευση νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών από τρίτεκνες οικογένειες

Κατόπιν συνέλευσης του Δ.Σ. του σωματείου αποφασίστηκε ομοφώνως η βράβευση των νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών στην Γ’βάθμια εκπαίδευση. Η βράβευση θα ακολουθείται και με ένα συμβολικό δώρο σημαντικής αξίας.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε μέχρι τέλος Nοεμβρίου 2015 εάν ανήκετε σ’ αυτή τη κατηγορία για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.
Όσοι δεν δηλώσουν τα ονόματα των εισαχθέντων φοιτητών αποκλείονται από τη διαδικασία. Η συμμετοχή επάγεται και την οικονομική τακτοποίηση των οφειλών προς το σύλλογο (10 €) για το έτος 2015.
• Ενημερώνετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της προέδρου κ.κ. Βασιλείου Ευαγγελίας : 6940293355 ή στα γραφεία του σωματείου που στεγάζονται στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς (γραφείο πολυτέκνων ) και τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη από της 10:00 π.μ έως της 11:30 π.μ.
• Με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]
Η εκδήλωση καθώς και η κοπή βασιλόπιτας θα γίνει 3 Ιανουαρίου 2016 στην Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς και
ώρα 6: 00 μ.μ.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria