Σε γιορτινό κλίμα η συγκέντρωση του Α.Σ.Παναργειακού - OlaDeka

Σε γιορτινό κλίμα η συγκέντρωση του Α.Σ.Παναργειακού

Φωτογραφίες

Γιορτινό κλίμα επικράτησε στη συγκέντρωση των παιχτών και της διοίκησης του Α.Σ.Παναργειακού που πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρίαCanadian στο Άργος Ορεστικό, όπου το φαγοπότι είχε την τιμητική του.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά την εύκολη και αναμενόμενη για πολλούς, επικράτηση επί των Γραμμοχωρίων το Σάββατο (1-4). Οι παίχτες, οι προπονητές και η διοίκηση συνευρέθησαν για να διασκεδάσουν από κοινού. Στη συγκέντρωση, ο πρόεδρος Μιχάλης Τζημαράκας, παρουσία πολλών νεαρών παιχτών της ομάδας, τόνισε τη αμέριστη στήριξη της διοίκησης προς τους παίχτες  και τους προπονητές, με στόχο τις καλές εμφανίσεις αλλά πρωτίστως, τη διατήρηση  σε υψηλά επίπεδα του συνολικού προφίλ του ιστορικού και περήφανου συλλόγου του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.

  Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι παίχτες και οι προπονητές τίμησαν τον πρόεδρο, χαρίζοντάς του ένα συμβολικό δώρο.
Οι παίχτες της ομάδας που παρεβρέθησαν ονομαστικά είναι :
Τοτονίδης, Αναγνωστόπουλος, Αζέμης ( τερματοφύλακες ) , Παπαηλίας Μπάμπης, Βακόπουλος, Γκλένι, Βασιλειάδης Λευτέρης, Μπεκίρης, Βασιλειάδης Νίκος, Χαραλαμπίδης, Λέκκος, Μουρατίδης, Ιωαννίδης, Μήλιος Χρήστος και Μήλιος Παναγιώτης, Βλαχόπουλος, Γκαραγκούνης, Παπαηλίας Νίκος, Τζιντζίφας, Βρέστα, Χότζα, Αντωνιάδης, Τσακάλης.
Απουσίαζε ο Τσαμτσάκης λόγω υποχρεώσεων.
panarg panarg0
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria