ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 11ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - OlaDeka

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 11ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Συμφωνική ορχήστρα με σολίστ τον Γεώργιο Κανδύλη και μαέστρο τον Χάρη Ηλιάδη

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τον εορτασμό της 11ης Νοεμβρίου και τιμητικής εκδήλωσης για την « Παρέα Φίλων της Μουσικής » που οργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στις 7:00μμ

στην ΕΔΗΚΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

Το συνολικό κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται στα 5.183,39€ ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έργα: 4 εποχές Vivaldi, Mozart Συμφωνία Νο 40

Σολίστ: Κανδυλίδης Γεώργιος (βιολί)

Μαέστρος: Ηλιάδης Χάρης

kand

Γιώργος Κανδυλίδης

Βιολί

Γεννήθηκε στο Μπαλχάς του Καζακστάν. Ξεκίνησε Βιολί σε ηλικία έξι ετών στο Τσιμκέντ και έπειτα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας Δίπλωμα με βαθμό Άριστα (τάξη Ντάνης Δοσίου). Συνέχισε στην Ακαδημία του Αλμάτι (Καζακστάν) με την Aiman Mousahotzaeva (καθηγήτρια της Ακαδημίας “Tchaikovsky” της Μόσχας) και αργότερα αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό Τμήμα της Musikhochschule Trossingen (Γερμανία), με καθηγητή τον Christian Ostertag.

Το 1994, κατόπιν διαγωνισμού, έπαιξε ως σολίστ με την Ορχήστρα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ του Νόβι Σαντ (Σερβία).

Κατείχε τη θέση του εξάρχοντος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Καμεράτας. Έχει συμπράξει ως σολίστ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καθώς και με την Ακαδημαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας. Είναι καθηγητής στο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria