Μεϊμαράκης: 'Έχουμε πόλεμο με τους τρομοκράτες' - OlaDeka

Μεϊμαράκης: 'Έχουμε πόλεμο με τους τρομοκράτες'

«Στέλνουμε μήνυμα στους τρομοκράτες. Θα λειτουργήσουμε συλλογικά όλες οι ευρωπαϊκές, δημοκρατικές δυνάμεις. Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες να παρασυρθούν από ακραίες, λαϊκίστικες φωνές», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε ομιλία του σε φίλους και στελέχη του κόμματος του, στην Αθήνα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι πολίτες τελικά θα ξεφύγουν από το φόβο που θέλουν να επιβάλλουν οι τρομοκράτες.

«Έχουμε πόλεμο, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ. Οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ελευθερία και τη δημοκρατία», συνέχισε, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση σε μία σειρά από ζητήματα πριν το ταξίδι του στην Τουρκία.

“Να ξεκαθαρίσει”, όπως είπε , “ότι οι κόκκινες εθνικές γραμμές για όλες τις πολιτικές δυνάμεις παραμένουν και δεν είναι κόκκινες όπως τις έλεγε στο μνημόνιό του”.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει ότι οι δηλώσεις Φίλη δεν ισχύουν “και να μην στέλνει ενδοτικό μήνυμα πριν την επίσκεψή του”,  καθώς και ότι “δεν μπορεί να υπάρξουν κοινές περιπολίες των συνόρων και πως τα hot spots πρέπει να γίνουν και στην Τουρκία ώστε να σταματήσουμε τη δουλεμπορία”.

Επίσης ανέφερε ότι για πρώτη φορά λίγες εβδομάδες μετά από τις εκλογές δεν υπάρχει ηρεμία, σταθερότητα και αισιοδοξία αλλά αγωνία και ανησυχία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria