Spectre: Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου «Τζέιμς Μποντ» στο Λονδίνο - OlaDeka

Spectre: Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου «Τζέιμς Μποντ» στο Λονδίνο

Τα φλας άστραψαν για τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας Spectre του «Τζέιμς Μποντ» στο Λονδίνο.

Ο θρυλικός πράκτορας επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για 24η φορά, με το « Spectre », που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Στο πλευρό του Κρεγκ, που υποδύεται τον πράκτορα 007 για τέταρτη φορά, τα κορίτσια του… H Μόνικα Μπελούτσι και η Λεά Σεϊντού,

«Μου επιτράπηκε να εμπλακώ στο δημιουργικό κομμάτι αυτών των ταινιών από το ξεκίνημα και αυτό συνεχίζω να το κάνω. Ευτυχώς περιστοιχιζόμαστε από μια καταπληκτική ομάδα και τα καταφέραμε. Έχουμε έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες και μερικούς από τους καλύτερους σεναριογράφους», δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Γουιλίαμ και Κέιτ, και ο πρίγκιπας Χάρι.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η εκθαμβωτική παρά τα 51 της χρόνια Μόνικα Μπελούτσι: «Είναι μαγικό. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οΤζέιμς Μποντ αντιπροσωπεύει τόσα πολλά όχι μόνο για την Αγγλία αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε.

Αυτή τη φορά, ο πράκτορας «007» ακολουθεί τα ίχνη μίας μυστικής εγκληματικής οργάνωσης. Στόχος του να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το « Spectre ».

Ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα η νέα ταινία προβάλλεται από τη Δευτέρα στις αίθουσες σε Ιρλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

Τo “ Spectre ” έρχεται στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Στόχος να σπάσει το ρεκόρ εισιτηρίων του «Skyfall», με εισπράξεις 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria