Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στη Vodafone - OlaDeka

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στη Vodafone

Apple-iphone-6s-Plus

Η Vodafone παρουσίασε τα νέα iPhone 6s και 6s Plus, τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της Apple, τα οποία από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων Vodafone αλλά και το vodafone.gr.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι καταναλωτές θα μπορούν να επωφεληθούν από μία σειρά extra προσφορών που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους λάτρεις των iPhone. Συγκεκριμένα με κάθε αγορά iPhone 6s ή 6s Plus, η Vodafone παρέχει:

  • Δώρο προστατευτικό γυαλί οθόνης αξίας 16,90 ευρώ
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ που περιλαμβάνει 1+1 Θήκες 0.3mm Ultra slim για το iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε τιμή 11,90 ευρώ
  • 10% έκπτωση σε όλες τις θήκες, συμπεριλαμβανομένων των Original Apple, για iPhone 6s και 6s Plus
  • Τριπλασιασμός πόντων στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alpha Bonus για εξαργύρωση σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί ο χρήστης
  • 24 άτοκες δόσεις

Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από τη Vodafone, επωφελούνται παράλληλα και από μία σειρά υπηρεσιών αποκλειστικά για συνδρομητές Vodafone, όπως το Vodafone Back Up+ την υπηρεσία αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων με 25GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για 12 μήνες με κάθε νέο Dropbox λογαριασμό, αλλά και το Napster by Vodafone για ατελείωτη μουσική από το Smartphone ή το Tablet τους.

Apple-iphone-6s-01

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone που θα αποκτήσουν τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s plus θα μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει τις υποδομές και έχει πετύχει ταχύτητες 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Επιπρόσθετα, η πιστοποιημένη από την Apple, Ομάδα Internet της Vodafone μπορεί να λύσει κάθε απορία σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία των νέων  iPhone, αλλά και να βοηθήσει τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν την νέα τους συσκευή εύκολα και απλά.

Τα νέα iPhone 6s  και iPhone 6s Plus είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 789 ευρώ και 899 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria