Καζακστάν: Ιδιαίτερα επιτυχημένη υπήρξε η εκδήλωση για  την προσέλκυση πελατών στη Fur Excellence in Athens 2016 - OlaDeka

Καζακστάν: Ιδιαίτερα επιτυχημένη υπήρξε η εκδήλωση για  την προσέλκυση πελατών στη Fur Excellence in Athens 2016

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά την προωθητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΓ στο Καζακστάν. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 250 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση, και 25 εκπρόσωποι ΜΜΕ εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών με στόχο να προωθήσει την FEA 2016 υλοποιεί μια σειρά από προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες προκειμένου να ενισχύει την απήχηση και την επισκεψιμότητα της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας προς όφελος των εκθετών. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση σε συνεργασία με τη ΝΑΦΑ στο Καζακστάν στο ξενοδοχείο Rixos President Hotel  στην Αστάνα. Πολλοί από τους προσεκλημένους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση Γούνας, εντυπωσιασμένοι από τις δημιουργίες αλλά και την ποικιλία των προιόντων. Ο ΣΕΓ θα ενισχύσει ακόμη περισσοτερο τις προσπάθειες του για την προσέλκυση επισκεπτών οι οποίες μαζί με την πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια θα δημιουργήσουν για όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν στη FEA 2016 μοναδικές ευκαιρίες προβολής και προσέλκυσης νέων πελατών.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας από τις 31 Μαρτίου- 3 Απριλίου 2016, θα ειναι το σημείο συνάντησης των Διεθνών Αγοραστών, όπως φάνηκε  έντονα από τους εμπόρους στην Ειδική Εκδήλωση στο Καζακστάν.

kazakhstan-2015_photo1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria