ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση Καλλιθέα, Δόξα Αμπελοκήπων, Κρόνος και Ηρακλής Πολυκάρπης - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση Καλλιθέα, Δόξα Αμπελοκήπων, Κρόνος και Ηρακλής Πολυκάρπης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την.. τιμητική τους στους σημερινούς αγώνες της Γ΄φάσης Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς, αφού εύκολα ή δύσκολα πήραν τις νίκες σφραγίζοντας το εισιτήριό τους για τους ‘’4’’ του θεσμού.

Όνομα και πράγμα ήταν ο‘’Μέγας’’ Αλέξανδρος Καλλιθέας στο γήπεδο της Χλόης, όπου είχε ευχάριστο απόγευμα απέναντι στον Κάστορα, τον οποίο υποχρέωσε σε ήττα με σκορ 1-3, που, μάλιστα, ήταν η πρώτη των ‘’βυσσινί’’ σε επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν, ενώ στις μνήμες όλων όσοι παρακολούθησαν τη συναρπαστική αναμέτρηση, ήρθαν εικόνες από τον τελευταίο τελικό του θεσμού της Ε.Π.Σ.Κ. τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τον οποίο  οι ‘’κυανοκίτρινοι’’ είχαν κατακτήσει για πρώτη φορά στη ιστορία του συλλόγου τους το κύπελλο, νικώντας τους ”κάστορες” με 0-2.

Έτσι, λοιπόν, με σύμμαχο την καλή παράδοση στα μεταξύ τους ματς στον θεσμό του Κυπέλλου, ο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας πέρασε… αέρα και από τη σημερινή του κόντρα με τον Κάστορα, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση στη φάση των ‘’4’’, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ‘’κυανοκίτρινοι’’ είχαν κι ένα χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι.
Ο ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης, στην κόντρα του με τη νεοφώτιστη στο Καστοριανό ποδόσφαιρο ‘’Ομόνοια’’ Βογατσικού στο γήπεδο της Μηλίτσας, το τελικό σκορ 0-6 τα… λέει όλα, με τους παίκτες του Θόδωρου Βόλτση να ‘’καθαρίζουν’’ εύκολα το παιχνίδι και να προκρίνονται στην ημιτελική φάση, ενώ η ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, κατάφερε να επικρατήσει του Παναργειακού με σκορ 0-1 και να πάρει το εισιτήριο για τους ‘’4’’.

Τέλος, την έκπληξη της προημιτελικής φάσης, έκανε ο νεοφερμένος στην κατηγορία την ‘’μεγάλων’’  της Ε.Π.Σ.Κ. Κρόνος, ‘’αλώνοντας’’ το γήπεδο του Νταηλάκη, όπου επικράτησε των ‘’κυανόμαυρων’’ με σκορ 0-2 και, μάλιστα, αγωνιζόμενοι οι πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Μπαμπούλη με δέκα παίκτες από το 60ο λεπτό !!!.

Έτσι, ο Κρόνος, θα έλεγε κανείς, θριαμβεύοντας στο ματς με τον Νταηλάκη, προκρίθηκε πανηγυρικά και συνάμα πανάξια στην επόμενη φάση, κατά την οποία θα υποδεχθεί στη έδρα του τον ‘’Ηρακλή’’ Πολυκάρπης. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης αφορά το ματς ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας- ‘’Δόξα’’Αμπελοκήπων.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ              1-3

(ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ)

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ           0-6

(ΜΟΣΧΟΣ 2, ΤΕΡΕΖΙΟΥ 2, ΜΗΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ)

 

ΝΤΑΗΛΑΚΗ – ΚΡΟΝΟΣ                  0-2

(ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ)

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ            0-1

(ΜΠΟΥΡΚΑΣ)

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΚΡΟΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria