Με πατερίτσες ο Σωτήρης Αδαμόπουλος για αυτοψία στο έργο κατασκευής του δρόμου Πεύκο-Λιανοτόπι

Επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

adamopoulos-getsios
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Με πατερίτσες ο Σωτήρης Αδαμόπουλος για αυτοψία στο έργο κατασκευής του δρόμου Πεύκο-Λιανοτόπι

Επιτόπια επίσκεψη στην κατασκευή της επαρχιακής οδού 12 στο τμήμα Πεύκο-Λιανοτόπι, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο.

Ο κ. Αδαμόπουλος συνομίλησε με έναν εκ των δύο υπεργολάβων που έχουν αναλάβει την κατασκευή του έργου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Πρόκειται για έργο, συνολικού μήκους περίπου 12 χλμ. και πλάτους οδοστρώματος 6,5 μ, το οποίο αφορά την βελτίωση  οριζοντιογραφικά και μηκοτομικά τμήματος της επαρχιακής οδού 12 Πεύκο –Λιανοτόπι από την Χ.Θ. 1+701,63  μετά τον οικισμό Πεύκο, όπου θα διαμορφωθεί ισόπεδος κόμβος, έως τον οικισμό Λιανοτόπι. Περιλαμβάνει εργασίες διάνοιξης-διαπλάτυνσης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση. Επίσης, θα γίνει  τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας σιδηρών κιγκλιδωμάτων, διαγράμμιση και γενικότερα όλες οι απαραίτητες εργασίες  για την ασφάλεια του οδικού άξονα

Ο συνολικός του προϋπολογισμός του έργου είναι 7,3 εκατ. Ευρώ και χρηματοδοτείται  μέσω του ΕΣΠΑ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης.

1 2

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχόλιο στο “Με πατερίτσες ο Σωτήρης Αδαμόπουλος για αυτοψία στο έργο κατασκευής του δρόμου Πεύκο-Λιανοτόπι

  1. Καλό θα ήταν να δει κάποιος και το «στρώσιμο» δρόμου από τη παλιά μεταλλική γέφυρα προς το Γάβρο! Αδύνατον να καταλάβει κανείς εάν θα υπάρξει άνθρωπος να υπογράψει και να πληρώσει το «έργο». Παρακαλώ όποιον περνά, και μπορεί, να το φωτογραφίσει.

    0
    0

Σχολιάστε

Τα παρακάτω πεδία είναι προαιρετικά

Tο OlaDeka δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oladeka.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.