Fur Excellence

Fur Excellence in Athens: “Η Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή”

Το κεντρικό θέμα της 6ης  Fur Excellence in Athens 2016

FUR-EXCELLENCE-IN-ATHENS

Την επίσημη έναρξη της εκθεσιακής περιόδου της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2016,  εγκαινίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών παρουσιάζοντας το καινούργιο δημιουργικό της Έκθεσης.  Μιας Έκθεσης που αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

Ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την «Ελληνίδα Θεά» και συνεχίστηκε με τη «Θνητή Θεότητα», φέτος, ο συνεργάτης του ΣΕΓ και καθηγητής του Royal College of Art-London, δημιουργός – σχεδιαστής, κ.  Βασίλης Καρδάσης, εμπνέεται από καλλιτεχνικά αριστουργήματα και τη σοφία της φύσης και δημιουργεί τη Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή. 

Όπως πάντα, το γεμάτο συμβολισμό ένδυμα, αποπειράται να μας “δώσει” νέο προσανατολισμό στη στρατηγική μας και ερέθισμα για περαιτέρω έρευνα και δημιουργία.   Η Μητέρα αυτή, φορά το ένδυμα γούνας «Οι Τέσσερις Εποχές»  θέλοντας να τονίσει ότι η γούνα αποτελεί ένα ακόμη υλικό που μπορεί και πρέπει να αποτελεί μέρος της ζωής κάθε εποχής του χρόνου.

Την έμπνευση αυτή στήριξαν, ηθικά και υλικά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η εταιρεία του κ.  Βλαχάκη, Expοpel  s.a. για τρίτη συνεχή χρονιά.   Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με τους συνεργάτες της ομάδας MM Creative.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓ, γι’ άλλη μια χρονιά, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο για το γεμάτο συμβολισμό δημιουργικό το οποίο τεκμηριώνει την ικανότητα των ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους τεχνικές επιδεξιότητες την έμπνευση των δημιουργών τους χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και δυναμική των Εκθετών της έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS, το σημείο συνάντησης της παγκόσμιας βιομηχανίας γούνας στην Ελλάδα όπου η Έμπνευση συναντά τη Μόδα και γίνονται πραγματικές δουλειές!

 

                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

          Κουτσουλιώτας Μηνάς                                      Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

 

fur excellence in athens 2016 presentation (42) FEA 2016 fur excellence in athens 2016 presentation (14) fur excellence in athens 2016 presentation (17) fur excellence in athens 2016 presentation (32) fur excellence in athens 2016 presentation (37)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria