ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ - OlaDeka

ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ

Καταγγελία αναγνώστη

Χθες το απογευμα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα απο αναγνώστη του apolnarama  που μένει στην Βασιλειάδα. Στο τηλεφώνημα αυτό μου ανέφερε ο κάτοικος πως εδώ και είκοσι περίπου ημερες αλωνίζουν ανενόχλητες οι αρκούδες στο χωριό…… Σουλατσάρουν μέχρι και στην πλατεία, χθες εισέβαλαν στο οικόπεδο του και του έφαγαν δυο κατσικάκια ενώ σε άλλους κατοίκους έχουν κάνει πλιάτσικο αρπάζοντας ζαρζαβατικά και προκαλώντας υλικές ζημιές σε κήπους,αυλόγυρους,σπίτια ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ…….
Επικοινώνησε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ και αυτοί αρκέστηκαν σε Ευχολόγια του τύπου ´Ευχαριστούμε για την επικοινωνία , να σαι καλα αγόρι μου ´.Δεν πήρε απάντηση επι της ουσίας ………Τελικά υπάρχουν ειδικοί ή ειναι μονο στα χαρτιά ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!!! Οι κάτοικοι ειναι σε δύσκολη θέση και περιμένουν ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες απο την πλευρά των ΕΙΔΙΚΩΝ……
Δυστυχώς ειναι ένα ακομη κρούσμα με αρκούδες που θα περάσει στα πρακτικά ως συμβάν για να δικαιολογούν οι ΕΙΔΙΚΟΙ την συνέχιση στο ατέρμονο φαγοπότι που εδώ και χρονια κάνουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ  ΜΑΣ…….χωρις οι ίδιοι,αλλα και οι εταιρίες που εκπροσωπούν, να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη !!!

Τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στα χέρια μου για την περίπτωση επαλήθευσης του συμβάντος .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria