Μαξίμου: Από τις 20 Αυγούστου και μετά οι εξελίξεις. Την κυβέρνηση απασχολεί τώρα η σύμβαση με τον ESM - OlaDeka

Μαξίμου: Από τις 20 Αυγούστου και μετά οι εξελίξεις. Την κυβέρνηση απασχολεί τώρα η σύμβαση με τον ESM

Με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών ασχολείται αυτό το διάστημα και μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM η κυβέρνηση

τσιπρας

Μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Μαξίμου την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο.

Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Την Τετάρτη η συζήτηση της συμφωνίας στο ολλανδικό κοινοβούλιο

Οι Ολλανδοί βουλευτές διέκοψαν τις θερινές τους διακοπές για να ψηφίσουν το έκτακτο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας, ανακοινώθηκε σήμερα από το ολλανδικό κοινοβούλιο.

Η συζήτηση στην 150μελή κάτω βουλή του ολλανδικού κοινοβουλίου θα αρχίσει το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κοινοβούλιο.

Το πρακτορείο Ρόιτερς υπενθυμίζει πως η Ολλανδία είχε τηρήσει σκληρή γραμμή σε ό,τι αφορά τον δανεισμό της Ελλάδας και επισημαίνει πως στη συζήτηση της Τετάρτης η κεντροδεξιά κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε θα βρεθεί αντιμέτωπη με έντονες αντιρρήσεις για πρόσθετα δάνεια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria