Άννα Μαρία Ταξοπούλου: Μετά το Μπακού και το Καζάν, τώρα και στην Ιταλία η Καστοριανή αθλήτρια σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία (φωτο) - OlaDeka

Άννα Μαρία Ταξοπούλου: Μετά το Μπακού και το Καζάν, τώρα και στην Ιταλία η Καστοριανή αθλήτρια σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία (φωτο)

Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων

 

 

 

Με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική Εθνική ομάδα ολοκληρώθηκε στην Όστια της Ιταλίας το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων.

Η Άννα Μαρία Ταξοπούλου εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της στον τελικό τουΣόλο, και κατέκτησε δύο μετάλλια, το ασημένιο στην COMEN και το χάλκινο στη γενική (λαμβανομένης υπόψη και της κατάταξης στις Φιγούρες). Το χρυσό στην COMEN και ασημένιο στη γενική πήρε η Ισπανίδα Αλίσα Οζόγκινα, ενώ το χρυσό στη γενική κατέκτησε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμπότινα.

Στον τελικό του Ομαδικού η Ελλάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην COMEN και την 4η θέση στη γενική. Την ομάδα αποτελούσαν οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Δέποινα Δεδούση, Βασιλική Κοφίδη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Ιφιγένεια Δίπλα, Ειρήνη Καβάλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα, εξάλλου, κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της COMEN στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στην αποστολή, εκτός από τις προαναφερθείσες βρισκόταν ακόμα οι Ηλιάνα Καμπούτση, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη.

Τις συνόδευαν οι προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Δέσποινα Θεοδωρίδου, η διεθνής κριτής Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης, μέλος της Τεχνικής επιτροπής του αθλήματος στην COMEN.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

ostiataxopoul3

Η Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αριστερά)

ostiaomada1

ΦΩΤΟ: Η Εθνική μας σε πλήρη παράταξη

1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria