ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ PAVLO - OlaDeka

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ PAVLO

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε ένα ΕΛΛΗΝΑ  με όλα τα γράμματα κεφαλαία, τον PAVLO SIMTIKIDIS.  Έναν  καταξιωμένο, στο εξωτερικό, καλλιτέχνη που έλκει την καταγωγή του από την Καστοριά και συγκεκριμένα από την

Πεντάβρυσο.

 Έναν ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ Καλλιτέχνη που ήρθε στην πόλη μας για  να πραγματοποιήσει μια μεγάλη του επιθυμία,  να γνωρίσει τον ίδιο και την καλλιτεχνική του διαδρομή η πατρίδα του η Ελλάδα και πρώτη η  ιδιαίτερη του πατρίδα η Καστοριά.
Στην Καστοριά λοιπόν βρίσκεται ο Παύλος εδώ και λίγο καιρό ολοκληρώνοντας τις τελευταίες ετοιμασίες  για τη μεγάλη του παράσταση στο Θέατρο Βουνού την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στις 8:15 μμ. Μαζί του ντόπιοι και ξένοι καταξιωμένοι  καλλιτέχνες. (Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.)
Οι προετοιμασίες για αυτή του την εκδήλωση έχουν ξεκινήσει καιρό πριν στον Καναδά όπου ζει και διαπρέπει ο εν λόγω καλλιτέχνης ο οποίος έχει πολύ πλούσια δισκογραφία και καριέρα  εκτός από τον Καναδά,  στις ΗΠΑ αλλά και σε αρκετές χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.  Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι το βάρος, οικονομικό και οργανωτικό, το σήκωσε όλο ό ίδιος προσωπικά και λίγα συγγενικά του πρόσωπα, και σίγουρα δεν είναι λίγος ο κόπος και το χρήμα που κοστίζει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Η αγάπη του Παύλου για την πατρίδα του είναι τόσο μεγάλη που θέλει να την προβάλει μαζί με τη συναυλία του σε πάνω από 320 τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ και του Καναδά. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί μαζί με πλάνα και συνεντεύξεις από την ιδιαίτερη του πατρίδα την Καστοριά.
Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συντελέσω, ως πρόσωπο αλλά και με τον θεσμικό μου ρόλο στην όλη διοργάνωση, άλλωστε το πάθος και η ισχυρή επιθυμία να ολοκληρώσει αυτό του το όνειρο ο Παύλος, δεν επέτρεψε στον εαυτό του να ζητήσει από κανέναν βοήθεια. Εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτού του ονείρου του δε θα πρέπει να σταθούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που γνωρίζει η χώρα μας τον τελευταίο καιρό.
Θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου στηρίζοντας με την παρουσία και το χειροκρότημα μας  αυτό το παιδί και ανταποδίδοντας  του την αγάπη και την εκτίμηση που πρέπει  να θρέφει η πατρίδα μας σε τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ..
PAVLO η ιδιαίτερη πατρίδα σου η Καστοριά είναι περήφανη για σένα
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Κώττας
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος
Της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria