Παρακολουθείστε Live τις δημοπρασίες της Kopenhagen Fur από το κινητό σας - OlaDeka

Παρακολουθείστε Live τις δημοπρασίες της Kopenhagen Fur από το κινητό σας

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δημοπρασίες Live χωρίς να έχει σημασία το που βρίσκεστε. Η εφαρμογή (app) είναι διαθέσιμη για την Apple – iPhone και iPad και επίσης διαθέσιμο για Windows και Windows Phone, ενώ αναμένεται η έκδοση του Android στα τέλη
Ιουνίου.

Δεν χρειάζεται πλέον η φυσική παρουσία στην αίθουσα δημοπρασίας για να ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τιμές των δερμάτων. Η Kopenhagen Fur μόλις ξεκίνησε το Kopenhagen Fur Auction App, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πέντε ετήσιες δημοπρασίες Live.

Τα δεδομένα της εφαρμογής ενημερώνoνται τόσο γρήγορα ώστε να λαμβάνετε στοιχεία για τις πωλήσεις μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφού το σφυρί χτυπήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο με σύνδεση στο Internet στο χέρι.

Εκτός από τις Live ενημερώσεις  για τις δημοπρασίες, μπορείτε επίσης να διαβάζετε ειδήσεις,  στατιστικά στοιχεία και να πάρετε μια γενική εικόνα του χρονοδιαγράμματος για τις δημοπρασίες που λαμβάνουν χώρα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα κινέζικα, οπότε έτσι μπορούν οι διεθνείς αγοραστές να παρακολουθούν τις δημοπρασίες, αλλά ταυτόχρονα το ενδιαφέρον υπάρχει και για τους φαρμαδόρους που ενδιαφέρονται για τις τελευταίες τιμές των δερμάτων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria