Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΗ LADY FUR ΓΙΑ ΤΗΝ FUR EXCELLENCE IN ATHENS - OlaDeka

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΗ LADY FUR ΓΙΑ ΤΗΝ FUR EXCELLENCE IN ATHENS

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΗ LADY FUR ΓΙΑ ΤΗΝ FUR EXCELLENCE IN ATHENS

Φωτογραφήθηκα με όλους τους εκθέτες και ορισμένους πελάτες για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στην Έκθεση της Αθήνας: FUR EXCELLENCE στην Αθήνα.

Θα ήθελα επίσης να σας παρουσιάσω την συνέντευξη του Νίκου Παναγιώτου.

Στη συνέντευξη ο Νίκος θα εξηγήσει την αξία αυτής της έκθεσης και θα μας μιλήσει και για τον ίδιο.

LF: LADY FUR

NP: ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

LF: Συστηθείτε

ΝΡ: Είμαι επιστημονικός σύμβουλος επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και μέλος της επιτροπής επικοινωνίας της IFF και του FUR EUROPE. Ο πατέρας μου ήταν γουναράς, και εγώ έχω μεγαλώσει στον κλάδο της γούνας, στον οποίο εργαζόμουν μέχρι τα 30 μου κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Η συμμετοχή μου στον τομέα της γούνας είναι το αποτέλεσμα του προσωπικού μου ενδιαφέροντος και το κίνητρο να συμβάλω στην κοινότητά μου, των σκληρά εργαζομένων συμπατριωτών μου. Η γούνα είναι τοπική και περιφερειακή κληρονομιά για την Καστοριά και Σιάτιστα. Το σύνολο της αλυσίδας του κλάδου της γούνας φαίνεται στην περιοχή.

LF: Γιατί ο ΣΕΓ αποφάσισε  να ιδρύσει μια νέα έκθεση στην Αθήνα;

NP: Η πρωτοβουλία είναι αποτέλεσμα των αναγκών του τομέα για τη δημιουργία ενός ισχυρού Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Εκθεσιακού γεγονότος. Μια έκθεση υπεροχής,  που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των εκθετών εύκολα και δυναμικά στην προσαρμογή στις ανάγκες και τις αλλαγές της αγοράς. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα σημείο υπεροχής της γούνας, (FUR EXCELLENCE), που θα σταθεί ως μια μεγάλη διαφημιστική εκδήλωση για τον κλάδο της γούνας.

LF: Συγκρίνετε την έκθεση του περασμένου έτους πώς πήγε;

NP: Η FUR EXCELLENCE στην Αθήνα, η Διεθνής Έκθεση Γούνας, έλαβε χώρα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον. Οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Η FEA 2015 αποδείχτηκε επιτυχής για τους εκθέτες που συμμετείχαν, καθιστώντας τους πιο αισιόδοξους για το άμεσο μέλλον. Παρά τα προβλήματα του κλάδου της γούνας, οι επισκέπτες ιδίως από τη Ρωσία έδειξαν ενδιαφέρον για τις τελευταίες συλλογές των εμπορικών σημάτων της Ελληνικής γούνας. Ελπίζουμε να αποδειχθούν πραγματικά θετικά τα αποτελέσματα, για τον κλάδο.

LF: Πιστεύετε ότι υπάρχουν λιγότερες πωλήσεις μόνο λόγω της πολιτικής κατάστασης στη Ρωσία και την Κίνα ή  υπάρχουν και άλλοι λόγοι; Για παράδειγμα, η αλλαγή της επικοινωνίας, ο στόχος του πελάτη ή των προϊόντων;

NP: Η οικονομική κατάσταση στη Ρωσία, επηρέασε τον κλάδο, κυρίως στην Ελλάδα και την Κίνα. Το θετικό όμως όπως η FUR EXCELLENCE απέδειξε είναι ότι οι Ρώσοι έχουν ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον για τη γούνα. Είναι πολύ καλή είδηση ​​που δείχνει ότι ένας σημαντικός πελάτης είναι ακόμα ενεργός. Υπάρχει όμως και μια ανάγκη να προχωρήσουμε πιο πέρα ​​και να προωθήσουμε τον κλάδο της γούνας σε άλλες αγορές, όπως την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και αυτό είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας.

LF: Η FUR EXCELLENCE στην Αθήνα το 2015 ήταν μια πραγματικά καινοτόμος έκθεση διαφορετική από πολλές άλλες. Πολλά καλά πράγματα συνέβησαν:

  • Υπήρχαν τα πιο σημαντικά ονόματα στον κλάδο της γούνας
  • Υπήρξε ένας διαγωνισμός για νέους σχεδιαστές συν ένα εργαστήριο
  • 2 μεγάλα events
  • Παρουσία των Ελλήνων πολιτικών και των αντιπροσώπων του κλάδου της γούνας από όλο τον κόσμο
  •  Μια πολύ επιτυχημένη συνάντηση εργασίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και το FUR EUROPE, που προσέλκυσε Έλληνες πολιτικούς
  •  Σοβαρούς  αγοραστές
  •  Σχετικά με τη θέση, είναι πραγματικά κοντά στο αεροδρόμιο, εύκολο να φτάσετε.

Είστε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της έκθεσης;

NP: Είμαστε ικανοποιημένοι, από την εκδήλωση ενδιαφέροντος, τα πολύ θετικά εμπορικά αποτελέσματα, την εντυπωσιακή δραστηριότητα των ομάδων εργασίας που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και το FUR EUROPE. Είμαστε ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον και την υποστήριξη που δείχνουν όλα τα πολιτικά κόμματα, από τη θεαματική επισκεψιμότητα στο Gala. Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις σύγχρονες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στο Gala, οι οποίες έδειξαν το δυναμισμό και τη δημιουργικότητα των εταιρειών Ελληνικής Γούνας.

 LF: Τι θα θέλατε να βελτιωθεί ή να προσθέσετε για την επόμενη σεζόν;

NP: Θα θέλαμε η FEA 2016, να χτίσει στην επιτυχία της FEA του 2015 και περαιτέρω να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, εκθέτες. Ανυπομονούμε να οργανώσουμε περισσότερες εκδηλώσεις που θα προωθούν τον κλάδο των γουναρικών και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουν την έκθεση όλοι οι άνθρωποι της γούνας.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Lady Fur

Fur Excellence in Athens 2015

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria