Άμεση μετακίνηση των υπηρεσιών σε δημόσιους χώρους απαιτεί ο Σ.Αδαμόπουλος – Άγνωστο γιατί καθυστερεί ο Δήμος Καστοριάς μετά από αρχικό του ΝΑΙ - OlaDeka

Άμεση μετακίνηση των υπηρεσιών σε δημόσιους χώρους απαιτεί ο Σ.Αδαμόπουλος – Άγνωστο γιατί καθυστερεί ο Δήμος Καστοριάς μετά από αρχικό του ΝΑΙ

Σύντομα η Α’θμια και Β’θμια εκπαίδευση Καστοριάς, στο ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ;

Με παρέμβαση του τον Οκτώβριο ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Θ.Καρυπίδης είχε ζητήσει την μεταφορά των υπηρεσιών σε συνεννόηση με τον δήμο Καστοριάς ο οποίος όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά

Η Α’βμια, Β’θμια εκπαίδευση, αλλά και τα εντελλόμενα αποτελούν έντονες συζητήσεις τις τελευταίες βδομάδες.

Πηγή της αντιπεριφέρειας δήλωνε στον alphafm.gr πως » Αν δούμε τις επόμενες μέρες πως ο δήμος αλλάζει την αρχική του διάθεση για την μετεγκατάσταση σκεφτόμαστε να πάμε τις δυο υπηρεσίες σε χώρο του Άργους Ορεστικού μιας και ο δήμαρχος της περιοχής είναι σύμφωνος.

Στόχος είναι να εγκατασταθούν, Α’βμια, Β’θμια εκπαίδευση, και εντελλόμενα σε δημόσιους χώρους ώστε να μην πληρώνει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για ενοίκια η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Είναι μεγάλη η απορία όλων μας γιατί η δημοτική αρχή Αγγελή δεν έχει προχωρήσει το θέμα μιας και από την θητεία του Μ. Χατζησυμεωνίδη είχε σχεδόν αποφασισθεί αυτή η μετακίνηση για την οποία συμφωνούσαν και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. Μάλιστα χώρος είχε βρεθεί κοντά στα λύκεια ( ΧΛΟΗ) και από τον Οκτ. και ο Ανέστης Αγγελής μετά τις πιέσεις Καρυπίδη-Αδαμόπουλου είχε συμφωνήσει και μάλιστα, Κωτούλας,Τέγγου,Μασλάρης και άλλοι επισκέφτηκαν και τον χώρο στην ΧΛΟΗ όπου θα γίνονταν οι εργασίες από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωτήρης Αδαμόπουλος με δυο επιστολές ζητά επιτέλους από τον δήμαρχο Καστοριάς να επιτρέψει την εξοικονόμηση τουλάχιστον 55.000 ευρώ ανά έτος για την αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

Η περιφέρεια φαίνεται να πιέζει αρκετά, η δημοτική αρχή Καστοριάς 8 μήνες τώρα δεν έχει προχωρήσει το θέμα και μέσα στις επόμενες βδομάδες μάλλον αρχίζουν άλλοι έλεγχοι για να εντοπισθούν οι λόγοι της καθυστέρησης.

alphafm

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria