NAFA:Τα πρώτα αποτελέσματα της Δημοπρασίας Μαρτίου - OlaDeka

NAFA:Τα πρώτα αποτελέσματα της Δημοπρασίας Μαρτίου

NAFA:Τα πρώτα αποτελέσματα της Δημοπρασίας Μαρτίου

Η NAFA καλωσόρισε άλλη μια γεμάτη αίθουσα αγοραστών, με ισχυρή εκπροσώπηση από την Κίνα και την Κορέα.

Τα Pastel, Palomino και Silverblue αρσενικά είχαν ανταγωνιστικές προσφορές, με τιμές που προωθούνται στο 5% πάνω από τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα. Τα θηλυκά είδαν επίσης έντονο ανταγωνισμό, με επίπεδα τιμών που παραμένουν σχετικά σταθερά έως ελαφρώς αυξητικά σε
σύγκριση με τα πρόσφατα σημεία.

Η κατηγορία 5 Αστέρων  της NAFA, δύο Pastel και Palomino αρσενικά-θηλυκά παρέμεινε σταθερή. Η καλύτερη ποιότητα των αρσενικών Silverblue ήταν επίσης σταθερή, με τα μακρύτριχα να αντιμετωπίζουν κάποιες μειώσεις των τιμών.

Μεγάλη ζήτηση και ανοδικές τιμές στα Coyotes – Κυριαρχία Χονγκ Κονγκ/Κίνας στα άγρια γουνοδέρματα

Με την προσφορά 4 εκ. δερμάτων με τεράστια ποικιλία προϊόντων σε μινκ υψηλής ποιότητας καθώς και άγρια γουνοδέρματα ξεκίνησε χθες στο Τορόντο του Καναδά η δεύτερη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο της NAFA.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε προσφορά 400,000 περίπου αγρίων γουνοδερμάτων με πωλήσεις 100%, ενώ σε ορισμένα είδη ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός
με αποτέλεσμα να υπάρξουν και ανοδικές τιμές.

Ισχυρή ζήτηση παρατηρήθηκε στα 85,000 προσφερόμενα Coyotes σημειώνοντας άνοδο 15% σε σύγκριση με τις τιμές της πρόσφατης δημοπρασίας του Ιανουαρίου.

Στα αξιοσημείωτα της δημοπρασίας είναι ότι Χονγκ Κονγκ και Κίνα κυριάρχησαν στις αγορές των άγριων δερμάτων κάτι που δε συνέβαινε σε αυτό το βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, καθότι σε πολλά από τα άγρια προϊόντα παραδοσιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στις αγορές έπαιζε η Ρωσία, ωστόσο, όμως αποδείχτηκε η αδυναμία της αγοράς την τρέχουσα περίοδο, εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων.

Η δημοπρασία συνεχίζεται με την προσφορά 850,000 δερμάτων και συγκεκριμένα :

Pastel 150,000

Palomino 22,000

Silverblue 180,000

Musquash 450,000

Otter 15,000

Wild Mink 30,000

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria