MIFUR: ΗΜΕΡΑ 3η (ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ - OlaDeka

MIFUR: ΗΜΕΡΑ 3η (ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

MIFUR: ΗΜΕΡΑ 3η (ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το πρωί έως τις μεσημβρινές ώρες η κίνηση έμοιαζε πιο έντονη και από τη χθεσινή ημέρα. Μετά όμως επήλθε μια απότομη πτώση. Ξαφνικά η κίνηση στους διαδρόμους χαλάρωσε τόσο που κάποιοι από τους εκθέτες φώναζαν ο ένας στον άλλον από τις εισόδους των περιπτέρων τους: “Τι έγινε ρε
παιδιά, την κλείσαμε μια μέρα νωρίτερα?”
Κατά τα άλλα ακούσαμε γι ακόμη μια φορά αρκετές απόψεις, μπήκαμε σε πολλά περίπτερα και σας μεταφέρουμε τα εξής:

Η μόδα έκανε διάλειμμα
Το ακούσαμε από πολλούς αλλά το διαπιστώσαμε εν μέρει και εμείς. Τρανταχτά ονόματα που σε προηγούμενες εκθέσεις ήταν πόλος έλξης όσον αφορά το ενδιαφέρον για τη νέα κολεξιόν, φέτος έδιναν την εντύπωση ότι ήρθαν με τα προπερυσινά τους σχέδια. Άλλοι είπαν ότι τα καινούρια τα κρατούν μυστικά για τους καλούς πελάτες τους οποίους τους καλούν πριβέ στα μαγαζιά τους μέσα στην πόλη. Άλλοι όμως (πιο πιστευτό) μας είπανε ότι φέτος μετά την τραγική πορεία του κλάδου σε σχέση με τη Ρωσική κρίση οι Ιταλοί (όπως και άλλοι κατασκευαστές) περιόρισαν σε τεράστιο βαθμό την παραγωγή άρα και τις νέες κολεξιόν. Η κρίση ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αισθητή.

Ελάχιστα shows
Σε αυτή την MIFUR δεν άκουγες μουσική. Οι επιδείξεις των περιπτέρων δεν ήσαν ποτέ λιγότερες. Περικοπές? Πολύ λογικό ακούγεται…Η κρίση και από αυτό έδειξε τα δόντια της.

Οι Ρώσοι
Περισσότεροι από το Hong Kong αλλά πολύ λίγοι και σχετικά άπραγοι εμπορικά. Δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από αυτά που περίμεναν οι πιο εγκρατείς γνώστες της κατάστασης εκθέτες. Η φράση “όσοι αντέξουν” πλέον έχει γίνει το μότο της εποχής για τους γουναράδες.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την πραγματικά τελευταία αυριανή μέρα αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε και κάποια χαρούμενη έκπληξη μας εκμυστηρεύτηκε Ιταλός εκθέτης.

Ένα αισιόδοξο σχετικά μήνυμα που πήραμε είναι ότι πολλοί από τους όσους επισκέπτες (ουκρανοί, Ρώσοι, Αζέροι κα) χαιρετούσαν φεύγοντας τους Έλληνες με φράσεις του τύπου :Τα λέμε στην Ελλάδα.(Ακούσαμε και το όνομα της πόλης που έλεγαν αλλά επειδή θα βρεθούν οι κακεντρεχείς που θα το θεωρήσουν διαφήμιση συγκεκριμένης έκθεσης, το λογοκρίνουμε.

Αυτά και για σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου από το Μιλάνο. Αυτά από τη MIFUR. Ώρα να μαζεύουμε τα μπαγκάζια μας περιμένοντας τα τελικά αυριανά αποτελέσματα.

Signore e signori tua buonanotte…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria