La Belle Epoque: Η NAFA ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - OlaDeka

La Belle Epoque: Η NAFA ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

La Belle Epoque: Η NAFA ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

La Belle Époque, «Όμορφη Εποχή») ονομάστηκε η περίοδος της ευρωπαϊκής ιστορίας που διήρκεσε από το 1871 έως την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου το 1914 και χαρακτηρίστηκε για το αισιόδοξο πνεύμα που κυριάρχησε. Με αυτή την ονομασία η NAFA έδωσε το δικό της στίγμα στην
δύσκολη εποχή που διανύει ο κλάδος και όπως ανέφερε και ο “δικός μας” Μπάμπης Πούλιος, στις δύσκολες εποχές δεν τα παρατάμε. Εντείνουμε την προσπάθεια με λίγη περισσότερη οργάνωση, εξυπνάδα, δουλειά, προσοχή, προσήλωση και εστίαση στον στόχο.

Με κοσμοπολίτικο αέρα που προσέδωσε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, ξεκίνησε η η NAFA τις εκδηλώσεις της γούνας μια μέρα πριν την έναρξη της FEA. 
Λίγο το περιβάλλον, λίγο η ικανοποιητική προσέλευση επισκεπτών, λίγο η άψογη παρουσίαση της NAFA λειτούργησαν προσθετικά και η ψυχολογία των ανθρώπων της γούνας τονώθηκε έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων για αρχή. 
Οι δημιουργίες Ελληνικών αλλά και διεθνών οίκων με πρώτη ύλη της μεγάλης εταιρίας δημοπρασιών χειροκροτήθηκαν θερμά και πριν το show βραβεύθηκαν αρκετοί Έλληνες για την κατάκτηση των top lots. 
Το βλέμμα όλων τώρα στην έκθεση. Το oladeka παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες εύχεται καλή τύχη σε όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες γουνοποιούς.
Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria