Καστοριά: «Δάκρυα στη λίμνη…» - OlaDeka

Καστοριά: «Δάκρυα στη λίμνη…»

Η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης από τη Γ’ Εθνική
Καστοριά: «Δάκρυα στη λίμνη…»

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία της ζει η Καστοριά, που ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η κατάσταση στους «γουναράδες» ήταν κάτι παραπάνω από τραγική φέτος, μιας και οι παίκτες δεν πληρώθηκαν ποτέ, ενώ ο κόσμος της ομάδας πλήρωνε τα γεύματα των παικτών. Από την πλευρά της η διοίκηση δεν μπορούσε ούτε να εξασφαλίσει την μεταφορά της αποστολής στην Καβάλα για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ετσι, η Καστοριά υποβιβάζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα κάποια ελπίδα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου εξελίχθηκε σήμερα στη Καστοριά, όπου ομώνυμη ομάδα έγραψε τη πιο μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία της, αποχαιρετώντας με το πλέον άδοξο τρόπο το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στα έξοδα αποστολής της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης, το ιστορικό σωματείο δε ταξίδεψε στη Καβάλα και με συνοπτικές διαδικασίες αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα υποβιβάζεται στην Α’ τοπική της ΕΠΣ Καστοριάς (για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά τη σεζόν 2012-2013) έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Τρίτη Εθνική, ξεκινώντας έτσι την επόμενη σεζόν με χρηματικό πρόστιμο και -6 βαθμούς.
onsports.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria