ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ! - OlaDeka

ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ!

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ 2.5 ΧΛΜ ΟΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΩΝ 500 ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!
ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ!

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την τραγική ανεπάρκεια των υπευθύνων του δήμου Καστοριάς στους διεθνείς αγώνες στις 23 Φεβρουαρίου (ΕΔΩ) και ενώ ο Τέρψης δήλωνε τη Δευτέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης (μετά το κράξιμο από αθλητές και Καστοριανούς), ότι έχει δίκιο ο ΣΧΟΚ και πως το εκχιονιστικό μηχάνημα θα βρίσκεται στο
Βίτσι μόνιμα ακόμη και με 30 βαθμούς Κελσίου, είχαμε πάλι τα ίδια και χειρότερα!

Αυτή τη φορά και ενώ πάλι σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σαφέστατη ενημέρωση και αίτημα για αποχιονισμό, ο μηχανισμός του δήμου και πάλι δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να μείνει κλειστός ο δρόμος, να δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων για 2.5 χλμ πάνω από το Πολυκέρασο με τραγικές συνέπειες.

Όλο αυτό εμπόδισε τους υπεύθυνους του ΣΧΟΚ να βρεθούν εγκαίρως στο χιονοδρομικό για να τις σχετικές προετοιμασίες και τους αθλητές με τους συνοδούς τους να φτάσουν στο Βίτσι στις 10:00 αντί στις 08:00. Μάταια καλούσε το κινητό του λαλίστατου αντιδημάρχου (που τη Δευτέρα θα πουλάει πάλι πνεύμα σε απαθείς και διπλωμάτες τοπικούς ραδιοφωνατζήδες για τα… κακά blogs που δεν λένε την αλήθεια),  μέλος του ΣΧΟΚ για να του αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα. Επί 40 λεπτά ο αντιδήμαρχος του κλεινε το τηλέφωνο!
Μετά από ώρες εμφανίστηκε με συνοδεία του υπεύθυνου εργολάβου για τον αποχιονισμό του Βιτσίου και ενώ έδειχνε να τα χει χαμένα από τους οργισμένους πολίτες έδινε και πάλι δίκιο στον πρόεδρο του ΣΧΟΚ προσπαθώντας να ρίξει τις ευθύνες στους κακούς δημόσιους υπαλλήλους που δεν έδρασαν εγκαίρως.

Το τι ακούστηκε για την Καστοριά από τους 185 αθλητές που ήρθαν ακόμη και από την Τρίπολη για τα αγωνίσματα δεν λέγεται. Και με το δίκιο τους φυσικά. Το τι άκουσε ο πρόεδρος Γ.Νικητίδης όταν το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε σε αυτούς και τους συνοδούς τους (συνολικά η Καστοριά φιλοξενεί 500 επισκέπτες που έχουν σχέση με τα πανελλήνια αγωνίσματα σκι) ότι έχει εξασφαλίσει την άρτια αυριανή διεξαγωγή των αγωνισμάτων (αύριο Κυριακή πρόκειται να διεξαχθούν τα αγωνίσματα του δεύτερου μέρους) δεν περιγράφεται.

«Καλά…έτσι μας είπατε και για σήμερα! Τι ξεφτίλες είστε σεις!» και άλλα πολλά που καλά είναι να μην τα αναφέρουμε.

Ο ξεπεσμός και ο εξεφτιλισμός της τουριστικής υποδομής και εικόνας της Καστοριάς δυστυχώς δεν έχει σταματημό!
Και ρωτάμε: Για αυτό το πλήγμα, για αυτή την ήττα που πρόκειται να έχει επιπτώσεις όσον αφορά το προιόν του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας που με χίλια ζόρια και αντίξοες συνθήκες συντηρούν κάποιοι αγωνιστές, θα πληρώσει κανείς? Έχουμε βαρεθεί να δεχόμαστε χτυπήματα από αρμόδιους άσχετους αιρετούς που πάντα καλύπτονται από  ομπρέλα μιας ιδιότυπης ωχαδερφιστικής ασυλίας. Επιτέλους! Θα κάνει κάτι ο δήμαρχος ή συνηγορεί και συνυπογράφει στο κατα συρροήν έγκλημα που διαπράτεται εις βάρος της Καστοριάς?

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria