Σύσκεψη υπό την προεδρία Κάμερον για... Grexit! - OlaDeka

Σύσκεψη υπό την προεδρία Κάμερον για… Grexit!

Σύσκεψη υπό την προεδρία Κάμερον για... Grexit!

Μια μέρα μετά τη δήλωση του Βρετανού υπουργού Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν πως το Λονδίνο προετοιμάζεται για μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη ήρθε και η σύσκεψη, υπό τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον για το Grexit!

Στη συνάντηση υπό την προεδρία του πρωθυπουργού της Βρετανίας συμμετείχαν αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Αγγλίας. Στόχος να καταστρώσουν σχέδια για την περίπτωση μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δήλωσε πηγή του υπουργείου Οικονομικών.

Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν δήλωσε την Κυριακή, ότι η Βρετανία ενισχύει το σχεδιασμό της για κάθε ενδεχόμενο και ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη αυξάνει τους κινδύνους για τη βρετανική οικονομία.

“Ήταν μια συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας”, δήλωσε η πηγή. “Δεν λέμε πως υπάρχει κάποιος που σκέπτεται ότι αυτό θα συμβεί, αλλά είναι σωστό να εξετάσουν τους κινδύνους από μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πραγματική αστάθεια”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria