ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΛΛΑ... - OlaDeka

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΛΛΑ…

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΒΛΑΧΟΥ!
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Πρώτα δείτε ΕΔΩ και στη συνέχεια…
Διαβάστε μια επιστολή που φέρεται να κυκλοφόρησε ο υπεύθυνος θηροφυλακής του πρώτου κυνηγετικού συλλόγου Καστοριάς. Αφού κλαψουρίσει στο μεγαλύτερο μέρος της επιστολής (που φέρεται να υπογράφει) για τη μεγάλη αδικία που γίνεται εναντίον των κυνηγών οι οποίοι ενώ σύμφωνα με τα γραφόμενα του είναι οι
μεγαλύτεροι Σαμαρείτες του κόσμου και δεν τους το αναγνωρίζει κανείς όπως αφήνει να εννοηθεί, αφού επίσης προσπαθεί να γίνει… ομάδα με γουνοποιούς και φαρμαδόρους (καμία σχέση),  αφού καταδικάσει το θέμα με τις φόλες στο Μελισσότοπο, στο τέλος ρίχνει τη μάσκα και λέει αυτό που είχε σκοπό να πει από την αρχή: “ Από την άλλη κυρία Βλάχου  να είστε πιο προσεκτική στις δηλώσεις σας(…)Εμείς θα προστατεύουμε τα μέλη μας από οτιδήποτε κακόβουλο και θα οδηγήσουμε την όλη υπόθεση στην δικαιοσύνη.Δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή.”


Απολαύστε:


“Η κατάσταση  έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να σταματήσει εδώ. Είναι η πρώτη φορά που ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς αναγκάζεται να απαντήσει σε καταγγελίες συμπολίτισσας μας και όχι μόνο.Τα τελευταία χρόνια βαλλόμαστε από παντού γιατί δεν αντιδράσαμε ποτέ σε ότι μας κατηγορούν.


Αυτό τελειώνει εδώ.Ο κόσμος δεν γνωρίζει
τίποτα για τους Κυνηγετικούς συλλόγους και ειδικότερα για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καστοριάς που είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους στην Ελλάδα. Κανείς δεν γνωρίζει το κοινωνικό πρόσωπο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς , κανείς δεν γνωρίζει την προσφορά του σε ανθρωπιστικό επίπεδο, παρέχοντας βοήθεια σε κάθε σύλλογο που τη ζητάει. 


Συμμετέχουμε στην πολιτική προστασία και την πυροφύλαξη έχοντας το Πυροφυλάκιο της Βυσσινιάς υπό την επιτήρηση μας, συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα κατά της λύσσας, προστατεύουμε όλους τους δασικούς δρόμους, συμμετείχαμε με 35 κυνηγούς στη διοργάνωση του αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανωμάλου δρόμου, στη φύλαξη της διαδρομής του “URBAN TRAIL”, δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις αναψυχής κιόσκια, βρύσες για να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στην φύση.


Κανείς δεν γνωρίζει την προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς στην χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, με δενδροφυτεύσεις, σπορές και ρίψεις τροφών σε καταφύγια, καθώς και σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, ενώ παράλληλα πραγματοποιούμε ρίψεις τροφίμων περιμετρικά της λίμνης κατά τους χειμερινούς μήνες.


Κανείς δεν γνωρίζει ότι συμμετέχουμε σε προγράμματα επιμόρφωσης σε ότι έχει σχέση με κυνοφιλία, τη βαλλιστική και την προστασία της φύσης.


Είμαστε οι μόνοι που έχουμε δημιουργήσει μηχανισμό ελέγχου των μελών μας και των δραστηριοτήτων, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. 


Αυτά και πολλά άλλα δεν τα γνωρίζουν μερικοί ή κάνουν πως δεν τα γνωρίζουν και μας αντιμετωπίζουν εμάς τους κυνηγούς αλλά και τους γουναράδες και τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων σαν εγκληματίες.


Για αυτό καλώ όλους τους φορείς της γούνας, ΕΔΗΚΑ, Συνδέσμους Γουνοποιών να βρεθούμε σε ένα τραπέζι και να πάρουμε από κοινού μέτρα απέναντι σε δηλώσεις σαν σε αυτές της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.


Τέλος συμεριζόμαστε σαν οικογένεια τη θλίψη της κυρίας Θεοδώρας Βλάχου, γιατί εμείς γνωρίζουμε πως είναι να χάνεις ένα σκυλί που στην ουσία είναι ένας συνεργάτης ένας φίλος.


Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες των ανθρωποειδών.θα καταθέσουμε μήνυση και θα επικηρύξουμε με χρηματικό ποσό τον ένοχο ή τους ενόχους.


Από την άλλη κυρία Βλάχου  να είστε πιο προσεκτική στις δηλώσεις σας γιατί δεν μπορείτε να κατηγορείτε τον οποιονδήποτε επειδή απλά είναι κυνηγός, εκτός αν γνωρίζετε κάτι.Αν είναι έτσι θα πρέπει να το πείτε εκεί που πρέπει και όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς θα προστατεύουμε τα μέλη μας από οτιδήποτε κακόβουλο και θα οδηγήσουμε την όλη υπόθεση στην δικαιοσύνη.Δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή.


Ρέββας Ηλίας


Υπεύθυνος Θηροφυλακής του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς “

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria