Ευχαριστήριο Δ.Σ. ΣΧΟ Καστοριάς - OlaDeka

Ευχαριστήριο Δ.Σ. ΣΧΟ Καστοριάς

Ευχαριστήριο Δ.Σ. ΣΧΟ Καστοριάς
Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του Διεθνούς Αγώνα Καταβάσεων που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου το περασμένο Σαββατοκύριακο 21 & 22

Φεβρουαρίου 2015.

Ειδικότερα, τα έμπειρα μέλη του συλλόγου και πρώην αθλητές του, οι οποίοι προσέφεραν για μια ακόμα φορά την πολύτιμη γνώση τους στη διοργάνωση, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών που στάθηκαν αρωγοί σε διάφορες θέσεις ευθύνης, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση τους παρά τα στενά χρονικά περιθώρια που υπήρχαν, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών τους και μάλιστα σε ένα τριήμερο με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον για την περιοχή, το Δήμο Νεστορίου για την διάθεση του ασθενοφόρου, τους γιατρούς κ. Πόλυ Μαρμαρέλη-Ακτινοδιαγνώστρια στο Γ.Ν. Καστοριάς και Δρ.  Κυριαζίδη Ηλία-Χειρουργό Ορθοπεδικό (ΑΘ. Διάκου & Γραβιάς 38), για την προσφορά των υπηρεσιών τους καθώς και τους φίλους του ΣΧΟΚ που με οποιονδήποτε τρόπο στήριξαν την προσπάθεια μας.

Ενόψει των επόμενων διοργανώσεων και δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, καλούμε όλους όσους έχουν στηρίξει διαχρονικά τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες μας και αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΣΧΟΚ και του Χ/Κ Βιτσίου, να πλαισιώσουν με την παρουσία και την ουσιαστική βοήθεια του όλες τις ενέργειες μας. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria