ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ:ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ - OlaDeka

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ:ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Κατασχέθηκαν πάνω από σαράντα εννέα  (49) κιλά καπνικών προϊόντων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
Προχθες (07-02-2015) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο

Αλβανίας, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας στη χώρα και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν δύο άγνωστα άτομα που τοποθέτησαν σε σημείο πλησίον της Εθνικής Οδού Κρυσταλλοπηγής-Καστοριάς δύο ταξιδιωτικούς σάκους, τους οποίους παρέλαβε λίγη ώρα αργότερα o 31χρονος και οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας. 
Ακολούθως, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν οι δύο σάκοι που όπως προέκυψε από την έρευνα περιείχαν ενενήντα τέσσερεις (94) συσκευασίες με καπνικά προϊόντα, βάρους σαράντα εννέα κιλών και εξακοσίων πενήντα τριών γραμμαρίων (49.653 γρ.).
Συνολικά κατασχέθηκαν:
προϊόντα καπνού, βάρους 49.653 γραμμαρίων
ένα (1) κινητό τηλέφωνο και 
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο 31χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ τα δύο άγνωστα άτομα που εκμεταλλευόμενα το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν προς το Αλβανικό έδαφος, αναζητούνται από τις Αλβανικές Αρχές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria