Βίντεο από την επίθεση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο παντοπωλείο: Από τύχη δεν εσφάγησαν όλοι οι όμηροι! - OlaDeka

Βίντεο από την επίθεση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο παντοπωλείο: Από τύχη δεν εσφάγησαν όλοι οι όμηροι!

“ΜΟΝΟ” 4 ΝΕΚΡΟΙ ΟΜΗΡΟΙ – ΣΥΝΟΛΙΚΑ 20 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Νέο βίντεο του τηλεοπτικού δίκτυο «France 2» δείχνει την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Βενσέν στο Νότιο Παρίσι που κατέληξε σε λουτρό αίματος καθώς εκτος από τον ισλαμιστή τρομοκράτη Αμεντί Κουλιμπαλί, σκοτώθηκαν και τέσσερις όμηροι!

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται το ρολό από το κατάστημα να ανεβαίνει και να βρίσκεται στο πάτωμα ένας νεκρός – προφανώς όμηρος – ενώ, αμέσως οι άνδρες της Αστυνομίας ρίχνουν «βροχή» από σφαίρες και φαίνεται να πυροβολείται άνθρωπος ο οποίος εξέρχεται του παντοπωλείου.

Εν συνεχεία υπάρχει εισβολή στο κατάστημα και την ίδια ώρα εξέρχονται οι όμηροι σε ένα χαοτικό σκηνικό που όπως εκτιμούν οι ειδικοί “Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς όλους τους ομήρους έτσι που έδρασαν οι γαλλικές ειδικές δυνάμεις”.

Κάπου εκεί, μέσα σε έναν ορυμαγδό σφαιρών και ακρήξεων, ο ισλαμιστής τρομοκράτης πέφτει νεκρός.

Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται ένας από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο παντοπωλείο να δέχεται σφαίρα, ενώ, προς το τέλος της λήψης αστυνομικοί βγάζουν έξω έναν συνάδελφό τους που έχει δεχθεί χτύπημα στο δεξί του πόδι.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή νεκρά έπεφταν τα αδέλφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί σε ταυτόχρονη επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν, περίπου στις 11.30, δύο ένοπλο, οι ισλαμιστές αδελφοί Κουασί, εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo και φωνάζοντας τα ονόματά τους εκτέλεσαν την αφρόκρεμα των Γάλλων σκιτσογράφων, αλλά και έναν αστυνομικό.

Από την επίθεση έπεσαν νεκροί οι Stephane “Charb” Charbonnier (Charb), Jean “Cabu” Cabut, Georges Wolinski,Bernard “Tingous” Velhac,Bernard Maris, Philippe Honore,Mustapha Ourad,Elsa Cayat,Michel Renaud,Frederic Boisseau,Franck Brinsolaro.

Αμέσως μετά διέφυγαν από το κτίριο, ωστόσο, σκότωσαν “σαν σκυλί” με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι,τον αστυνομικό Ahmed Merabat έξω από το κτίριο.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες το Παρίσι θύμιζε πολεμική ζώνη, ευρισκόμενο σε στρατιωτικό και αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις ασφαλείας να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


undefined
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria