Επιστολή για την Ανάγκη Επαναλειτουργίας του Υποκαταστήματος Πειραιώς στη Μεσοποταμία - OlaDeka

Επιστολή για την Ανάγκη Επαναλειτουργίας του Υποκαταστήματος Πειραιώς στη Μεσοποταμία

Την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Μεσοποταμία σε καθημερινή βάση, τόνισε σε επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης,  προς τον πρόεδρο του Δ.Σ του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλη

Σάλλα.

Ακολουθεί  το κείμενο της επιστολής: 
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζω ότι το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) της Μεσοποταμίας λειτουργεί μονάχα δύο ημέρες την εβδομάδα και είναι το μοναδικό που υπάρχει  σε εκείνη την περιοχή.

 Ο όγκος των εργασιών  του είναι ιδιαίτερα αυξημένος, αφού καλύπτει τις ανάγκες  όχι μόνο της τοπικής κοινότητας της Μεσοποταμίας αλλά και του Δήμου Νεστορίου. Οι δε κάτοικοί της  περιοχής,  οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία, αναγκάζονται  πολλές φορές να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις  για να εξυπηρετηθούν τις ημέρες που το εν λόγω υποκατάστημα δεν λειτουργεί.
Συνεκτιμώντας τα ανωτέρω και με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη  και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, παρακαλούμε για την επίσπευση των διαδικασιών για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος σε καθημερινή βάση.
                                  Με τιμή
               Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

                        Θεόφιλος Ζυμπίδης                                             
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria