ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ:Με παρέμβαση Καρυπίδη καταβλήθηκε αργά το μεσημέρι ο μισθός του Οκτωβρίου - OlaDeka

ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ:Με παρέμβαση Καρυπίδη καταβλήθηκε αργά το μεσημέρι ο μισθός του Οκτωβρίου

ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ:Με παρέμβαση Καρυπίδη καταβλήθηκε αργά το μεσημέρι ο μισθός του Οκτωβρίου

Συνάντηση Αδαμόπουλου με τους εργαζόμενους στο Φράγμα Νεστορίου


Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος με εκπροσώπους των εργαζομένων του Φράγματος Νεστορίου, υπό την παρουσία του Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργου Μαλέα.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε μετά την εκπρόθεσμη ενημέρωση του Σωματείου των εργαζομένων σχετικά με την απεργία του τελευταίου διημέρου. Αφορμή για αυτή τους τη δράση είναι η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους και η αθέτηση των συμφωνηθέντων με την κοινοπραξία, που διαδέχθηκε τον αρχικό ανάδοχο του έργου, από τον Οκτώβριο του 2014.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των υπαλλήλων από την πρώτη στιγμή, τηρώντας τις δεσμεύσεις τους, κατά κοινή ομολογία των εργαζομένων.

Έπειτα από προσωπική παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς τους υπευθύνους, καταβλήθηκε αργά το μεσημέρι ο μισθός του Οκτωβρίου και η κοινοπραξία δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί και ο μισθός του Νοεμβρίου. Επιπρόσθετα, με διαβεβαίωσή τους θα υπάρχει συνεχής ροή χρημάτων για τους μισθούς των εργαζομένων. Κοινές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποίησε και ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος.

Διευκρινίζουμε, τέλος, ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν εμπλέκεται σε «πολιτικά παιχνίδια» στις πλάτες των εργαζομένων, από όπου και αν προέρχονται. Θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την αποπεράτωση του έργου, το οποίο είναι υψίστης σημασίας όχι μόνο για την περιοχή της Καστοριάς αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria