Πως μπορεί να περιμένει κανείς ότι η Ρωσία θα κάνει κίνηση εναντίον της Τουρκίας; ... - OlaDeka

Πως μπορεί να περιμένει κανείς ότι η Ρωσία θα κάνει κίνηση εναντίον της Τουρκίας; …

Πως μπορεί να περιμένει κανείς ότι η Ρωσία θα κάνει κίνηση εναντίον της Τουρκίας; ...

Ομπάμα και Νετανιάχου επιτίθενται στον Ερντογάν. Ομπάμα και Νετανιάχουν επιτίθενται στον Πούτιν. Ομπάμα και Νετανιάχου επιτίθενται στον Άσαντ. Πως γίνεται οι Τουρκοφάγοι να μισούν τον φίλο του Πούτιν, Ερντογάν και να λατρεύουν τον Πούτιν; Πότε είδαν πρόσφατα την παραμικρή εχθρική κίνηση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας και περιμένουν να γίνει κάτι τώρα που ο Ερντογάν πιέζει με την ΑΟΖ της Κύπρου (δηλαδή του Ισραήλ στην πράξη) Η σιωνιστική Δύση θεωρεί τον Ερντογάν , τον Πούτιν αλλά και τον Ούγγρο Πρωθυπουργό. Συμμορία Αδερφών!

Με τι μυαλό μπορεί να περιμένει κανείς ότι η Ρωσία θα κάνει κίνηση εναντίον της Τουρκίας ; Μόλις πριν λίγες μέρες τηλεφωνήθηκαν Πούτιν κι Ερντογάν κι ετοιμάζονται για Κοινό Στρατηγικό Συμβούλιο Κορυφής ……
 

Όταν ο (ίσως πόντιος) Ερντογάν επιτίθεται στην Ελλάδα …ΜΗΝ το παίρνετε προσωπικά. Η Ελλάδα δεν ανήκει σ’ εμάς αλλά σ’αυτούς που επιτίθενται στον Ερντογάν. Όταν επιτίθεται στην Ελλάδα είναι για να ξεβρακώσει τους Γενίτσαρους που ηγούνται των Ελλήνων παριστάνοντας τους Έλληνες. Ομοίως οι Γερμανοί δεν επιτέθηκαν στην Ελλάδα ως χώρα των Ελλήνων …αλλά στην παραθαλάσσια αποικία των σιωνιστών τοκογλύφων.Και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι ως καλοί “σύμμαχοι” ΔΕΝ δίστασαν να θυσιάσουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες …για να ασκήσουν πίεση στους Γερμανούς κατά την κατοχή. Ο Ερντογάν έχει να αντιμετωπίσει και το εσωτερικό παρακράτος των πρακτόρων που δουλεύουν για τα ξένα συμφέροντα. Είτε είναι στον στρατό είτε στο κίνημα Γκιουλέν.

Σίγουρα πάντως έχει κι αυτός όπως ο Πούτιν τεράστια επιρροή στους ψηφοφόρους που σημαίνει ότι τον αισθάνονται ως πατριώτη …σε αντίθεση μ’ εμάς που το πολιτικό σύστημα δεν βασίζεται καθόλου στον πατριωτισμό του αλλά σε υπερήλικες νοσούντες από Αλτσχάιμερ και διαπλεκόμενους δημοσίους υπαλλήλους ή επιχειρηματίες.

ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria