ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ

Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή στις 17-10-2014 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, με την παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτηρίου Αδαμόπουλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Ζ. Παύλου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων, με θέμα την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα υπάρχοντα δεδομένα και εξετάστηκαν προτάσεις έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα η καλύτερη δυνατή λύση. Παράλληλα υπήρξε επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος ενημερώθηκε σε πρώτο επίπεδο για το θέμα, ώστε στην αντιμετώπιση του προβλήματος να συμβάλλει και η κεντρική πολιτική διοίκηση. Για το λόγο αυτό ορίστηκε συνάντηση στην Αθήνα για αναλυτικότερη προσέγγιση, εντός της εβδομάδας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω ενεργειών, σήμερα 21-10-2014 ο Δήμαρχος Καστοριάς είχε συνάντηση με επιστημονικούς φορείς, και πιο συγκεκριμένα με την Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Δρ. Χισκιά Αναστασία, Διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” και την κα Ματίνα Κατσιάπη Δρ. Βιολογιας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria