Δύο σύμβουλοι πιέζουν ασφυκτικά τον Αγγελή να τους δώσει μισθό και θέση – Διαγραφή και ο επόμενος κ. Δήμαρχε - OlaDeka

Δύο σύμβουλοι πιέζουν ασφυκτικά τον Αγγελή να τους δώσει μισθό και θέση – Διαγραφή και ο επόμενος κ. Δήμαρχε

Δύο σύμβουλοι πιέζουν ασφυκτικά τον Αγγελή να τους δώσει μισθό και θέση – Διαγραφή και ο επόμενος κ. Δήμαρχε

Αντί να ασχολούμαστε με έργα και μελέτες, έχουμε τα καμώματα δυο συμβούλων που κοιμούνται και ξυπνούν με όνειρο μισθό και θέση

Δυο Δημοτικοί σύμβουλοι Καστοριάς πιέζουν πέντε με δέκα φορές την ημέρα τον Δήμαρχο Καστοριάς για να τους δώσει θέση και μισθό.

Η εμμονή τους έχει προκαλέσει απίστευτες εσωτερικές
αντιδράσεις διότι οι συγκεκριμένοι χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα ζητούν συνέχεια τις θέσεις μη σεβόμενοι την άποψη του κ. Αγγελή.

Θέλουν τις θέσεις πιστεύοντας πως μετά και από αυτά που έχουν κάνει τις

τελευταίες 2-3 βδομάδες θα πετύχουν τον στόχο τους, σε βάρος τελικά άλλων συναδέλφων τους οι οποίοι είναι φανερό πως είναι επιλογή Αγγελή.

Επίσης, οι δυο σύμβουλοι και να πάρουν τις θέσεις τώρα πια, και με όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν, θα απομονωθούν άμεσα από τους συνεργάτες τους και μάλλον ο φορέας που θα αναλάβουν θα αποτύχει από τις πρώτες μέρες.

Η ομάδα του Ανέστη Αγγελή θα συγκεντρωθεί και πάλι στις 13.00 σήμερα στο δημοτικό μέγαρο με στόχο από σήμερα να κλείσουν τα θέματα ώστε αύριο στο Δ.Σ να μην υπάρχουν σκιές….. και παράξενα μούτρα.

Το σίγουρο είναι πως προεκλογικά πολλοί σύμβουλοι εμφάνιζαν άλλο πρόσωπο, το θέμα είναι όμως αν ο σημερινός δήμαρχος θα κάνει το χατίρι σε αυτές τις περίεργες και πολλές φορές αμφιλεγόμενες συμπεριφορές η θα κάνει αυτό που του λέει η συνείδηση του.

Θυμίζουμε πως στο ξεκίνημα της θητείας του Μ. Χατζησυμεωνίδη το 2011, αίσθηση είχε προκαλέσει δήλωση στον Alpha 94,7 του π. Δημάρχου Δημήτρη Παπουλίδη πως »στον δήμο Καστοριάς κάνουν κουμάντο εξωθεσμικοί παράγοντες και αυτό είναι απαράδεκτο» , δήλωση που είχε προκαλέσει όπως όλοι θυμόμαστε πανικό.

Η Καστοριά δεν θέλει κ. Αγγελή τέτοιες παράξενες προσωπικότητες που θέλουν να κάνουν μαγκιά και πλάκα.

Διαγραφή και ο επόμενος κ. Δήμαρχε. Επιτέλους
alphafm

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria