Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη του Άργους στην ΠΕ Καστοριάς (φώτο) - OlaDeka

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη του Άργους στην ΠΕ Καστοριάς (φώτο)

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη του Άργους στην ΠΕ Καστοριάς (φώτο)

Η Εύρυθμη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφεριάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οι λεπτομέρειες που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, που φέτος θα λειτουργήσει από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Ειδικότερα, έγινε ενημέρωση για τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του πανηγυριού (αστυνόμευση, πυρασφάλεια, νοσοκομειακή κάλυψη), καθώς και για την εξασφάλιση των συνθηκών υγιεινής, τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, σημειώθηκε η απαραίτητη τήρηση όλων των κανόνων που απαιτούνται, προκειμένου να υπάρχει μείωση περιστατικών παραεμπορίου.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι φέτος από την πλευρά του Δήμου έγινε προσπάθεια στήριξης των τοπικών εμπόρων της περιοχής, καθώς όσοι συμμετέχουν θα κληθούν να καταβάλλουν συμβολικά ποσά, θέλοντας έτσι να δοθεί κίνητρο στη συμμετοχή τους και στη στήριξη της τοπικής οικονομίας της περιοχής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria