ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΜΕΣΩ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΜΕΣΩ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΓΕΛΗ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ένας διαφορετικός τουρισμός γεννιέται στην Καστοριά μέσω Μουζενίδη travel. Δοκιμασμένη συνταγή αφού πέρυσι παντρεύτηκαν 200 περίπου ζευγάρια σε Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα και
άλλα Ελληνικά τουριστικά θέρετρα στα οποία «οδήγησε» η Μουζενίδης travel τους
μελόνυμφους.

Συνδετικός κρίκος για μεταφορά της ιδέας και στην Καστοριά αποτέλεσε ο υπεύθυνος της εταιρίας στην Καστοριά κ. Σάκης Ζγκάφας ο οποίος σε συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Παρασκευόπουλο και τον αδερφό του Μπόρις,  Λεωνίδα Μουζενίδη παρουσίασε το concept στον νέο αντιδήμαρχο πολιτισμού Τάκη Πετρόπουλο (το Σαββατοκύριακο οι επίσημες ανακοινώσεις) και τον δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Καστοριάς για την σχετική ενημέρωση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξιδιωτικό πρακτορείο προτίθεται να μεταφέρει στην Καστοριά ζευγάρια από  τη Ρωσία, Ουκρανία και άλλες ορθόδοξες περιοχές, με σκοπό να παντρευτούν με θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο καθώς και παντρεμένους που επιθυμούν να ανανεώσουν τον όρκο που έχουν δώσει παλιότερα με ειδικό τελετουργικό.

Η ιδέα θα διαφημιστεί και με τηλεοπτικό που θα γυριστεί στο καραβάκι την Παρασκευή και το Σάββατο που έρχεται.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο Σ/Κ η ίδια εταιρία με το το ορθόδοξο προσκυνηματικό κέντρο Solun που έχει δημιουργήσει για αυτόν τον σκοπό, φιλοξένησε στην Καστοριά επισκέπτες από τις προαναφερθείσες περιοχές (δύο λεωφορεία βρέθηκαν στην περιοχή μας) με αποκλειστικό αντικείμενο τον θρησκευτικό τουρισμό.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria