ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ! - OlaDeka

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!

Γιατί (ούτε) ο  “Ηρακλής” δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα



Ειλικρινά ψάξαμε πολύ για να βρούμε έναν πιο κομψό τρόπο για να πούμε την αλήθεια με λίγες λέξεις στον τίτλο. Πιστέψτε μας δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτική φράση για τη συμπεριφορά αυτών των κηφήνων που εκτρέφουν κώλους και πατσάδια με δικά μας λεφτά και δικές μας ψήφους. Είναι η
κατάρα του έθνους, της πατρίδας, της χώρας, των ανθρώπων της, τι να πούμε!

 Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το θέμα της δίωξης μεγάλων παραγωγών του κινηματογράφου που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να καρπώνονται οφέλη διπλανές χώρες που τις υποδέχονται μετα βαίων και κλάδων, και επειδή έχουμε εμπλακεί σε παρόμοια υπόθεση εδώ στην Καστοριά με έναν από τους πιο…μαλάκες πολιτικούς (με την πολιτική δηλαδή την χειρότερη έννοια) που του προτείναμε κάτι συγκεκριμένο για την περιοχή δεδομένου ότι η Καστοριά θα μπορούσε να έχει κάποια τύχη σε αυτόν τον τομέα αφού από αυτήν κατάγονταν ο αείμνηστος Νίκος Μιρκόπουλος ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του διεθνούς κινηματογράφου σε Καναδά και Αμερική.

Όταν ρωτήσαμε κάποιο καλοκαίρι τον κύριο Μιρκόπουλο που είχαμε μεγάλη τύχη να τον συναντήσουμε σε περίοδο διακοπών στην ιδιαίτερη του πατρίδα αν θα μπορούσε να γίνει κάτι εδώ στην Καστοριά, μας είπε απογοητευμένος ότι με αυτούς τους πολιτικούς δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ άκρη.Και δυστυχώς είχε απόλυτο δίκιο! Θα επανέλθουμε στο θέμα. Μέχρι τότε δείτε τον σεναριογράφο της νέας ταινίας “Ηρακλής” Evan Spiliotopoulo να διηγείται το πως για ακόμα μία φορά, ταινία με ελληνικό θέμα “έφαγε πόρτα” στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria