Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς - OlaDeka

Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Για   άλλη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς, πραγματοποίησε τελετή Απονομής Βραβείων Αριστούχων τελειοφοίτων των Γενικών, Εσπερινών και Επαγγελματικών Λυκείων της

Περιφερειακής μας Ενότητας.

Τους  εννέα αριστεύσαντες μαθητές υποδέχτηκαν σε μια απλή και λιτή τελετή σήμερα, Τρίτη 12 Αυγούστου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου, εκπρόσωπος της Ι.Μ. Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής Φιλώτας Ταλίδης, o Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Τζήμας, το μέλος του ΔΣ Ηλίας Πανίδης, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Στέλλα Τέγου και οι Διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι μοιράστηκαν με τα οικεία πρόσωπα των παιδιών τη χαρά της επιτυχία τους. 
Ακολούθησε η απονομή  τιμητικού επαίνου και χρηματικού βραβείου από το Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, που  για 17η συνεχόμενη χρονιά απονέμει υποτροφίες στα καστοριανά παιδιά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος συνεχάρη τους μαθητές, τους γονείς  αλλά και εκπαιδευτικούς για την επίδοση τους, και τους έδωσε, ως ελάχιστο δείγμα επιβράβευσης των προσπαθειών τους, ένα αναμνηστικό στυλό, ευχόμενος και νέες μελλοντικές επιτυχίες. Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα  τον Σύλλογο που συνεχώς με δράσεις του στηρίζει την Καστοριά.
«Σήμερα η Καστοριά της κρίσης συναντά την Καστοριά της διάκρισης» σημείωσε η  κα. Τέγου,  η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε από καρδιάς το Σύλλογο  «ΟΜΟΝΟΙΑ».
Οι μαθητές της Γ΄ τάξης των  Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατά το σχολικό έτος 2013– 2014 που βραβεύτηκαν είναι:
Σαριγιαννίδου Χρυσούλα του Κων/νου
1ο   ΓΕ.Λ. Καστοριάς
Καμτζηρίδης Γεώργιος του Νικολάου
ΓΕ.Λ. Μεσοποταμίας
Ευαγγέλου Κωνσταντίνος του Χαραλάμπου
2ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς
Ζιάρα Μαργαρίτα του Νικολάου
ΓΕ.Λ. Νεστορίου
Αγγέλκου Ευαγγελία του Θωμά
3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς
Ιβανίδου Μαρία του Αργυρίου
ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού
Παναγιώτου Θεοδώρα του Στέργιου
Εσπερινό   ΓΕ.Λ. Καστοριάς
Γκατζελάκης Αργύριος του Γεωργίου
ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού
Αποστόλου Παναγιώτα του Γρηγορίου

ΕΠΑΛ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria