ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ?
Ένσταση για την εγκυρότητα του συνδυασμού του Σίμου Κουμπάνη υπέβαλε η ομάδα του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη. Η ένσταση αφορά σε ψευδή δήλωση τεσσάρων υποψηφίων του Κουμπάνη οι οποίοι ενώ εργάζονταν στη κοινωφελή επιχείρηση του δήμου (άρα εξομοιώνονται με δημοτικό υπάλληλο) υπέγραψαν ψευδώς
σύμφωνα με την πλευρά Χατζησυμεωνίδη ότι δεν παρουσιάζουν κώλυμα συμμετοχής.( Σύμφωνα με το νόμο  θα πρεπε να χουν παραιτηθεί για να έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας.)
Με αυτό γίνεται σαφές ότι οι καταγγέλλοντες θεωρούν ότι αν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα στελέχη στον συνδυασμό Κουμπάνη ο ίδιος δεν θα μπορούσε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο και άρα δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Αυτό με τη σειρά του -πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ” – θα άλλαζε την εικόνα και τους συσχετισμούς κατά την προεκλογική περίοδο και κατά συνέπεια και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται (σε ένα μήνα περίπου) με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου Κοζάνης που μπορεί να ακυρώσει τον συνδυασμό Κουμπάνη και αν θεωρήσει ότι αυτός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία των εκλογών και στον επηρεασμό των εκλογικών αποτελεσμάτων, να αποφασίσει μέχρι και ακύρωση του αποτελέσματος και επανάληψη των εκλογών!

Βέβαια δίνεται η δυνατότητα μετά στην πλευρά Κουμπάνη  να προβεί σε έφεση (που θα πάρει ένα τετράμηνο περίπου) αλλά αυτό σύμφωνα με την πλευρά Χατζησυμεωνίδη είναι κάτι το οποίο θα εξεταστεί στην ώρα του..

Θερμό το καλοκαίρι…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria