Κλειστή η Εγνατία για τρεις εβδομάδες στο κόμβο “Κλειδί” - OlaDeka

Κλειστή η Εγνατία για τρεις εβδομάδες στο κόμβο “Κλειδί”

“Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτάκτων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης γεωμετρίας οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 έως Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στον Α/Κ Κλειδίου,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο
Απαγορεύουμε την κυκλοφορία και τη στάση παντός είδους οχημάτων στον Α/Κ Κλειδίου, από 05.00΄ ώρα της Δευτέρας 23-06-2014 έως 22.00΄ ώρα της Δευτέρας 14-07-2014.

Άρθρο 2ο
Α) Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται ως εξής:
I. Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση Βέροια – Θεσσαλονίκη, μέσω Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης, εξερχόμενοι από τον Α/Κ Νησελίου.
II. Τα οχήματα που κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση Αθήνα – Βέροια, μέσω Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας, εξερχόμενοι από τον Α/Κ Μεθώνης.
Β) Οι ρυθμιστικές και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν σύμφωνα με εγκεκριμένες μελέτες βάσει της ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502-09/07/2003 Απόφασης Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., με ευθύνη και μέριμνα αναδόχου εταιρείας, προς έγκαιρη ενημέρωση οδηγών.
Γ) Το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Άρθρο 3ο
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Άρθρο 4ο
Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος του παραπάνω μέτρου, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria