Λήξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας "ο Άγιος Μηνάς" - OlaDeka

Λήξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας “ο Άγιος Μηνάς”

Λήξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας "ο Άγιος Μηνάς"

Έληξε με επιτυχία η φετινή (2013 – 2014) δέκατη όγδοη χρονιά λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς « Ο Άγιος Μηνάς».
Στην έδρα της Σχολής, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καστοριάς, φοίτησαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνολικά 65 περίπου μαθητές, οι οποίοι υποβλήθηκαν και στις νόμιμες Εξετάσεις στις 5 Ιουνίου.
Το έργο της Σχολής μας είναι πρωταρχικής σημασίας, διότι προετοιμάζει στελέχη που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εν πνεύματι και αληθεία λατρεία του Τριαδικού Θεού.

Η Σχολή μας διατηρεί χορωδία Βυζαντινής εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής από ταλαντούχους μαθητές, δίδοντας πάντα το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας και όπου αλλού κληθεί.
Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε και στο Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Σεραφείμ, που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό μας και υποστηρίζει το έργο της Σχολής και της χορωδίας μας. Πολλές ευχαριστίες απευθύνουμε και προς όλους τους συναδέλφους μας Ιεροψάλτες που πάντα είναι αρωγοί στο έργο της σχολής , καθώς και στους πατέρες του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων στην αίθουσα του οποίου στεγάζεται η σχολή.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και μία ακόμα καλύτερη νέα χρονιά!

Ι.Μ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria