Δομημένο ομόλογο: Στις 29 Μαίου η απόφαση για τον Αγάπιο Σημαιοφορίδη - OlaDeka

Δομημένο ομόλογο: Στις 29 Μαίου η απόφαση για τον Αγάπιο Σημαιοφορίδη

Δομημένο ομόλογο: Στις 26 Μαίου η απόφαση για τον Αγάπιο Σημαιοφορίδη

Πέφτει η αυλαία της δίκης – Τέλος του μήνα η απόφαση για το δομημένο ομόλογο
Ο μεγάλος όγκος της υπόθεσης του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που οι δικαστές μετέθεσαν για το τέλος του μήνα ( 29 Μαίου)την απόφασή
τους.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας της έδρας έχει ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι για απάτη από κοινού ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ Αγάπιος Σημαιοφορίδης και η διευθύντρια του ταμείου Παναγιώτα Καραδήμα, οι πρώην υπεύθυνοι του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ) Παναγιώτης Δεμέστιχας και Γερ. Κονιδάρης , ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΠΟΚΑ Κωνσταντίνος Χρηστίδης καθώς και οι εκπρόσωποι της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις».

Ακόμη είχε προτείνει την ενοχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος των στελεχών της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις» ένας εκ των οποίων έχει αποβιώσει και του υπευθύνου της ΝΑΜ Γιώργου Παπαμαρκάκη.

Για άμεση και απλή συνέργεια ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των στελεχών της JP Morgan Χ. Αδαμόπουλου και Αβραάμ Σαββίδη, του στελέχους της Hyppovereinsbank Νίκου Μπούγου.

Τέλος είχε ζητήσει την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων από το αδίκημα της απιστίας και της εγκληματικής οργάνωσης, όπως και την πλήρη αθώωση του άλλοτε ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιου Παπαδόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

paraskhnio.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria