N.O.K. Α΄φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας - OlaDeka

N.O.K. Α΄φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Α΄φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Με τη συμμετοχή 13 αθλητών σε συνολικά 12 αγωνίσματα, σε 11 απ΄αυτά πετύχανε τη πρόκριση στην τελική εξάδα.


Η αποστολή του ομίλου μας επιστρέφει με 4 μετάλλια.Χρυσό στο Διπλο Σκιφ 2Χ γυναικών ελαφρών βαρών με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Εμμανουηλίδου Θωμαΐς

Αργυρό για το 2- νεανίδων με τις Εμμανουηλίδου Θωμαΐς και Σοφία Τσιόλα

Χάλκινο για το 1Χ Σκιφ Εφήβων με το Γιώργο Παπαϊωάννου και

Χαλκινο στο Διπλο Σκιφ Γυναικων 2Χ με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και τη Εμμανουηλίδου Θωμαΐς
.
Τέταρτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι Παπαϊωάννου Γιώργος, Καλλιφατίδης Δημήτρης, Δούφλιας Νίκος και Κασσιάρας Δημήτρης στο αγώνισμα 4- (τετρακωπος ανευ) ανδρών αλλά και η Εμμανουηλίδου Θωμαΐς στο 1Χ Γυναικων

Πέμπτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ομίλου μας Βελλίδου Ιωάννα και Μητσιάδου Ραφαηλια στο αγωνισμα 2-(δικοπος ανευ) αλλα και Εκτη Πανελληνια νικη στο αγωνισμα 2- Νεανιδων.

Η Τετρακωπος με πηδαλιουχο 4+ εφήβων πηρε την 6η θεση στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Καλλιφατίδη Δημήτρη, Τζουβάρα Παναγιώτη, Παπαδάκη Χαράλαμπο και Διαμαντή Αντώνη .

Και στην Τετρακωπο 4+ Ανδρών με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Δούφλια Νίκο, Γκαλίτσα Θεόδωρο, Κασσιάρα Δημήτρη και Διαμαντή Αντώνη κατέκτησαν την έκτη πανελλήνια θέση.

Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Ομίλου σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή, αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.

http://nokast.blogspot.gr/2014/04/nok-80.html
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria