ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ? - OlaDeka

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
Ψάξαμε λίγο περισσότερο το θέμα και ρωτήσαμε διάφορους γουναράδες και από τους δύο συνδέσμους για την ολιγωρία του κλάδου στο συγκεκριμένο θέμα που οδήγησε έναν ιδιώτη γνωστό σε όλους (Μουζενίδης) να προβεί σε σχεδιασμό για δημιουργία εβδομάδας μόδας σύμφωνα με
δημοσίευμα στο διαδίκτυο.

Ο…ύπνος της Καστοριάς φαίνεται να εξηγείται από τα παρακάτω έγγραφα ντοκουμέντα. Όπως αποδεικνύεται από τις ημερομηνίες των εγγράφων, ο ΣΕΓ στις 11-06-2012 απέστειλε ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας στον Προφήτη Ηλία η οποία περιείχε ανάμεσα σε άλλα και την ιδέα για fashion week στην Καστοριά.

Ποια ήταν η απάντηση του Π.Ηλία? «Είστε ασεβείς και διασπάστες»! Και μπερδεύοντας ιδιότυπους φονταμενταλισμούς με το μέλλον του κλάδου πέταξαν τη μπάλα στην κερκίδα. θα πει κάποιος, ναι αλλά ο ΣΕΓ πρότεινε και την έκθεση στην Αθήνα με την οποία ο Πρ. Ηλίας διαφωνεί κάθετα.

Ωραία! Ας καθόταν σε τραπέζι συζήτησης και ας έκοβαν τον κώλο τους να βρουν λύση! Να πρότεινε ο ένας το χ ο άλλος το ψ και να βρίσκανε χρυσές τομές! Ποιος είπε ότι ο ΣΕΓ ζητούσε συνολική αποδοχή των προτάσεων? Θα μπορούσε η καμαρίλα του Καλλισθένη να απαντούσε λέγοντας πχ: Διαφωνούμε με την έκθεση στην Αθήνα, διαφωνούμε και με τα open days τον Ιανουάριο, διαφωνούμε και με τον Σεπτέμβρη για εβδομάδα μόδας αλλά συμφωνούμε κάποια άλλη ημερομηνία! Ναι να κάνουμε fashion week αλλά όχι τότε που μας προτείνατε εσείς.

Παράλογο? Όχι βέβαια! Παρ όλα ταύτα τι έκανε λοιπόν ο παλαιότερος σύνδεσμος? Ψυχρό πόλεμο και μικρόψυχη αηδιαστική πολιτικάντικη κόντρα! Σαν να μαλώνουν δυο γιατροί πάνω από το κεφάλι ενός ασθενούς και ενώ ο ένας προτείνει πέντε λύσεις ο άλλος του απαντά αρνητικά σε όλα γιατί ο πρώτος είναι οπαδός άλλης ομάδας(!) πετά τα νυστέρια κάτω και φεύγει.

Αποτέλεσμα? Ο ασθενής παραμένει ασθενής και κινδυνεύει περισσότερο γιατί στο μεταξύ περνά και ένας άσχετος με την ιατρική πρακτικός που τον βάζει κάτω και αρχίζει τα κομπογιαννίτικα πειράματα με σκοπό να πάρει το μπαχτσίσι του…

Σοβαρευτείτε και καθίστε κάτω για συζήτηση και συνεννόηση πριν είναι πολύ αργά…Σε λίγο ο χ Μουζενίδης (και καλά θα κάνει) θα σας έχει εργάτες σε ένα απέραντο εργοστάσιο-εκθετήριο-δημοπρατήριο και δεν ξέρουμε τι άλλο.

Ξυπνήστε λέμε!!!


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)




ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria