Ακραίος ισλαμιστής ο Κασιδιάρης. Αποκεφάλισε με μπαλτά-κο το Σαμαρά - OlaDeka

Ακραίος ισλαμιστής ο Κασιδιάρης. Αποκεφάλισε με μπαλτά-κο το Σαμαρά

Ακραίος ισλαμιστής ο Κασιδιάρης. Αποκεφάλισε με μπαλτά-κο το Σαμαρά

Σε ρόλο ακραίου αντάρτη ισλαμιστή της Συρίας ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης αποκεφάλισε με μπαλτά-κο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
του Στρατή Μαζίδη

Το μόνο ερώτημα είναι αν ο πρωθυπουργός αντιληφθεί ότι το κεφάλι του κατρακυλάει ήδη στην κατηφορά ή αν θα θελήσει να το διαπιστώσει στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν ξέρω πως ο Κασιδιάρης “εγκλώβισε” το Μπαλτάκο και πότε ακριβώς έγινε αυτό αλλά η ουσία είναι ότι κράτησε έναν πολιτικό πύραυλο για την καταλληλότερη στιγμή. Επίσης παρατηρούμε κάτι ακόμη. Η ίδια η κυβέρνηση, αυτή που καταδιώκει τους φερόμενους ως ναζιστές, την ίδια ώρα συνδιαλέγεται μαζί τους δια κορυφαίου αξιωματούχου της και ομολογεί πως τους κυνηγά δίχως επαρκή στοιχεία μόνο και μόνο για να μη χάσει άλλους ψήφους και ανοίξει περισσότερο η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ. Μεγαλείο δημοκρατίας και αντιφασισμού με άλλα λόγια.

Ο πρωθυπουργός βέβαια περί άλλων τυρβάζει λέγοντας πως αν είναι αλήθεια, ο Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση! Μα αν είναι αλήθεια, εσύ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ δεν έχεις θέση όχι στην κυβέρνηση αλλά ούτε στην Ελλάδα διότι θα έχει αποδειχθεί ότι έπαιξες επικίνδυνα με τη χώρα για δεύτερη φόρα. Η πρώτη ήταν το 1995 με τη στήριξη του ανύπαρκτου Στεφανόπουλου της ΔΗΑΝΑ που κράτησες το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ανήλθε ο Σημίτης.

Ο Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν οφείλει να δώσει εξήγησεις για όσα είπε στη συνομιλία και να αφήσει τις εξυπνάδες πως τα είπε για να μην τον ενοχλούν ή επειδή τον πίεζαν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης να λογοδοτήσει για την υποκλοπή, που για την κοινή γνώμη ελάχιστη σημασία έχει.

Και ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους Δένδια και Αθανασίου για όλο αυτό το πανηγύρι που τέλικα έσκασε στα πρόσωπά τους, αποτελείωσε τη Νέα Δημοκρατία, αναδεικνύει σε κυρίαρχη δύναμη στο δεξιό χώρο τη Χρυσή Αυγή και βάζει σε κίνδυνο το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας καθώς αυτές οι πρακτικές απαντώνται μόνο σε καθεστώτα.

Αν η Δικαιοσύνη εξαντληθεί μόνο στη δίωξη εναντίον του Κασιδιάρη για την υποκλοπή τότε πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για το τι συμβαίνει γύρω μας…freepen

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria