ΕΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΤΕΡΨΗΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΤΑ Κου ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΝΩΛΗ - OlaDeka

ΕΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΤΕΡΨΗΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΤΑ Κου ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΝΩΛΗ

Την Πέμπτη 10 Απριλίου , ο νυν δήμαρχος Κος Χατζησυμεωνίδης, παραχώρησε πρωινή συνέντευξη στον Κο Παραρά στον Alpha fm. Στην διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής ειπώθηκαν πράγματα ανυπόστατα με ασύστολα ψέματα. Προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ ζωντανά (live), αλλά δεν μου δόθηκε το δικαίωμα, σύμφωνα με την πάγια τακτική του Κου Μανώλη να μην θέλει αντιπαράθεση και αυτό γιατί ειδικά τώρα τον βολεύει ο μονόλογος και η φίμωση.

Πολλές φορές ο νυν δήμαρχος και η οικογένεια του, ζητούσαν έντονα να προσχωρήσω στον συνδυασμό του. Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που μπορούν να το αποδείξουν ανά πάσα στιγμή. Το λυπηρό γεγονός όμως είναι πως ο νυν Δήμαρχος ψεύδεται με μεγάλη ευκολία, πράγμα που τον καθιστά επικίνδυνο, αν κάνει το ίδιο για σοβαρά ζητήματα.

Συκοφαντία εναντίον μου επίσης, είναι τα δήθεν χρέη των 7.000.000 ευρώ. Νιώθω την ανάγκη πλέον να υπενθυμίσω στον Κο Χατζησυμεωνίδη πως διετέλεσα Δήμαρχος Βιτσίου 2003-2010 ενώ στην διάρκεια της θητείας μου άφησα στο ταμείο ρευστό χρήμα αξίας 120.000 ευρώ , παράλληλα για τα δήθεν χρέη που αναμασάει και επαναλαμβάνει, απλά να ξανά υπενθυμίσω πως οι υπερβάσεις για τα έργα , μετρημένες από υπηρεσίες δεν ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ, τις οποίες είχαμε εντάξει σε επιχειρησιακό πρόγραμμα. Να υπενθυμίσω τον αγαπητό Κο Μανώλη, αυτά τα οποία δεν γνωρίζει για την περιοχή μου, επειδή τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα. Επί θητείας μου έγιναν αποχετεύσεις, ο χείμαρρος Τοιχιού, μεταφορά πόσιμου νερού σε οικισμούς, ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων – μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα- κατασκευή υδατόπυργου, ανάπλαση παραδοσιακού οικισμού Πολυκεράσου, ενώ το έργο που εκτελεί σήμερα για το Σιδηροχώρι ξεχνά πως δεν είναι δικό του, και πάρα πολλά άλλα, ενώ το αρχείο μελετών είναι που αφήσαμε, είναι τεράστιο. Αντί να ασχολείται με τα χρέη, που έχει ο Δήμος Καστοριάς με τη φαντασία του βλέπει όνειρα για να καλύψει τα δικά του κενά.

Δυστυχώς αντί να αναπτύσσουμε λόγο εποικοδομητικό, για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, ο Κος Μανώλης μα αναλώνει σε ένα στείρο διάλογο συκοφαντιών, επειδή δεν έχει πλέον επιχειρήματα ενώ διαφαίνεται σ’ αυτόν η ανάγκη για να κάνει φιέστες για βραβεύσεις και απολογισμούς γιατί μάλλον έχει έντονο το συναίσθημα να απολογηθεί στην Κοινωνία. Ειλικρινά του εύχομαι υγεία και καλόν αγώνα , με ειλικρίνεια και προσοδοφόρο διάλογο.

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος

Αθανάσιος Τέρψης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria