Δύο υποτροφίες σε τελειόφοιτους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Δυτ. Μακεδονίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Δύο υποτροφίες σε τελειόφοιτους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Δυτ. Μακεδονίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης α ν α κ ο ι ν ώ ν ε τ α ι ότι το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης (Γυμνάσιο – Λύκειο) προσφέρει σε τελειόφοιτους μαθητές ή μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας δύο (2) υποτροφίες διδάκτρων και τροφείων (διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια) για την Α’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Οι υποτροφίες χορηγούνται αρχικά για ένα σχολικό έτος και ανανεώνονται κάθε χρόνο, εφόσον η επίδοση στα μαθήματα είναι υψηλή, η διαγωγή κοσμιοτάτη και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν παρουσιάζει σημαντική μεταβολή.

Η επιλογή των υπότροφων θα γίνει κατόπιν εξετάσεων στα Ελληνικά και στα Μαθηματικά στην ύλη της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Οι εξετάσεις θα γίνουν από κλιμάκιο καθηγητών του Ανατόλια , το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00 π.μ , στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης (Αιμιλιανού Γρεβενών 5 , τηλ. 2461030661).

Σχετικό link: http://www.anatolia.edu.gr/user_files/highschool_scholarships_exams_brochure_ditiki_makedonia_low.pdf

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:
Δ/νση Π.Ε. Κοζάνης τηλ. 2461351241 και 2461351515
Κολλέγιο Ανατόλια κα. Ιφιγένεια Σουγαράκη τηλ. 2310398249

Δ/νση Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria