ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΣTO ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - OlaDeka

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΣTO ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TTR – ROMANIAN TOURISM FAIR» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από 13 έως 16 Μαρτίου 2014, με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Στους επισκέπτες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τους προορισμούς της Περιφέρειας διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, την τουριστική αξία της.

Τον χώρο της Περιφέρειας, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρουμανία, Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης και η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαγδαληνή Καρακόλη.
Στην έκθεση, παρέστησαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιώτζης, ο Ιορδάνης Μιχαηλίδης μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Δημήτρης Κοσμίδης.

Στη συνέντευξης Τύπου με θέμα «Μακεδονία – Θράκη Τουριστικοί Προορισμοί» που παραχωρήθηκε από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, σε Ρουμάνους δημοσιογράφους και τουριστικούς συντάκτες συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιώτζης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε τους προορισμούς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria