Κίνα: «Aφήστε ήσυχη τη Ρωσία, θα απαιτήσουμε το χρέος των ΗΠΑ σε χρυσό» - OlaDeka

Κίνα: «Aφήστε ήσυχη τη Ρωσία, θα απαιτήσουμε το χρέος των ΗΠΑ σε χρυσό»

Κίνα: «Aφήστε ήσυχη τη Ρωσία, θα απαιτήσουμε το χρέος των ΗΠΑ σε χρυσό»

Με κατάρρευση της εύθραυστης οικονομίας των ΗΠΑ απειλεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν τους Αμερικανούς σε περίπτωση που διανοηθούν να του επιβάλουν οποιαδήποτε οικονομική κύρωση, και θα έχει βοήθεια σε αυτό τους γεωπολιτικούς του συμμάχους της Κίνας.

Η Κίνα θα απαιτήσει το αμερικανικό χρέος σε χρυσό και ο Πούτιν θα απορρίψει το
δολάριο ως νόμισμα αναφοράς! Πρακτικά θα εποστρέψουν την Αμερική στην εποχή του μεγάλου Κραχ του 1929! Η Κίνα παίρνει ξεκάθαρα το μέρος στην κρίση υπέρ Ρωσίας και μάλιστα με τρόπο που στριμώχνει τις ΗΠΑ. Mε τηλεγράφημα του, το Ιτάρ Τας, επιβεβαιώνει τη μεγάλη γεωπολιτική συμμαχία Ρωσίας-Κίνας! 
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Ρωσία και Κίνα έχουν την ίδια οπτική γωνία τόσο στο θέμα των βαθύτερων αιτιών που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση την Ουκρανία όσο και στον ρόλο που έπαιξαν οι ξένες δυνάμεις της Δύσης που υποστήριξαν τους διαδηλωτές του Κιέβου», όπως σημειώνει το ίδιο τηλεγράφημα που επιβεβαιώνει την χτεσινή είδηση του βρετανικού δικτύου Sky News ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ Κίνας – Ρωσίας στο Ουκρανικό ζήτημα.
 Επιπλέον, αναφέρει ότι μετά τις απειλές των ΗΠΑ για εμπάργκο της Αμερικής στη Ρωσία, η Κίνα θα απαιτήσει το χρέος των ΗΠΑ προς σε αυτούς σε ράβδους χρυσού, αν στραφούν εναντίον του συμμάχου της! Αυτό μεταδίδουν τα Ρωσικά πρακτορεία τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας επίσης πως η Αμερική δεν θα μπορέσει να ξεχρεώσει την Κίνα καθώς ο χρυσός που έχει, δεν είναι αρκετός για να εξοφλήσει το χρέος της!
pelop

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria